Araç İçi Ses Giderme

Merhaba Arkadaşlar
Bu ürün tam olarak nerelere uygulanıyor , rica etsem uygulama fotoğraflarını paylaşabilir misiniz ?
En kisa surede paylasimda bulunacagim

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar
Bu ürün tam olarak nerelere uygulanıyor , rica etsem uygulama fotoğraflarını paylaşabilir misiniz ?

Kardeşim fotoğrafa gerek yok, plastiğin sürtünme yaptığı her yere uygulayabilirsin. Başlıca; kapı içi fitilleri, cam fitilleri, silecek lastikleri, kaputun oturduğu noktalardaki fitiller, ön koltuk raylarındaki plastikler, emniyet kemerinin bağlantı noktasındaki plastikler, ayrıca güzel görünmesini istediğin plastik parçalarda(eşikler gibi) kullanabilirsin..

sprey alındı denendi ve geçer not aldı , araç içi sesde %70 oranında fayda sağladı. aracın 4 yanından ses gelen kullanıcı olarak kesinlikle öneriyorum.

not: ön konsolda klima tuş bölgesine fazla sıkmayın. klimam arızalandı, klima sürekli aktif kapatamıyorum. büyük ihtimalle sprey temas etti.

Serviste nasıl bir işlem yapıldı aracınıza..?

Bu sprey bence araçta bulunması gerekenler arasında, bi ses mi duydun oraya doğru sıkıyorsun geçip gidiyor:) Şakası bir yana baya işe yarıyor, fitiller ve silecek içinde çok iyi iş görüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
uygulama foto veya video paylaşırmısınız

uygulamada birşey yokki sıkacağın yerin tozunu alıyorsun ve gezdirerek spreyi hafifce sıkıyorsun. aynı parfüm sıkar gibihihi bazılari speyden sonra kuru bezle silin demiş. şahsen be silmedim ve sorun yok.

uygulamada birşey yokki sıkacağın yerin tozunu alıyorsun ve gezdirerek spreyi hafifce sıkıyorsun. aynı parfüm sıkar gibihihi bazılari speyden sonra kuru bezle silin demiş. şahsen be silmedim ve sorun yok.

Gereğinden fazla sıkılması durumunda felan 10-15 dakika bekleyip kuru bezle fazlalığı alın yazıyor kutuda. Fazla sıkan bazı ark.lar kapılar yapıştı zor açtım felan diyor:) öyle durumlar için silmek faydalı olabilir hafiften..

Selamlar Ahali,

Bir süredir yapmayı isteyipte sürekli ertelediğim bir uygulamaydı bu. Muhtemelen bir çoğunuz da üşeniyor ya da çekiniyorsunuzudur bir yerlere zarar verirmiyim acaba diye.:goz

Bildiğiniz üzere araçlarımızdaki birçok parça plastikten oluşuyor. Bu da kaçınılmaz olarak sürtünme ve gıcırtı sesleri ile bizi başbaşa bırakıyor. Örneğin kasislerden vs. geçerken araba esnediği için benim ön konsolumdan ses bariz şekilde plastik gıcırtısı şeklinde ses geliyordu. Arkadaşın konuda önerdiği winkel spreyden aldım. Önce ön konsolun çevresine sıktım baktım ki yeterli olmadı. Ön konsolu tırnaklarından ayırarak söktüm. İçindeki tüm panellerin aralarına ve klima panelinin olduğu tüm gıcırtı yapan yerleri tespit ederek sıktım. Fazlalıkları bezle temizledim. Sonuç çıt yok :dans. Hiç bu kadar etkili olabileceğini düşünmedim. Tüm plastik çerçevelere ve alanlara sıktım. Şimdi fitil ve silecekte de deneyeceğim. Kesinlikle tavsiye ederim. :eyv

Geri