Araç İçi Ses Giderme

wollky_52

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle burdaki sanayiden 20 TL ye aldığım bu sprey kapı fitilleri, torpidodaki hareketli plastikler, cam fitilleri, silecek lastikleri için çok faydali oldu. Fitiller hem görsel hemde işlev olarak yeni gibi oldu. Özellikle rüzgar sorunu olan arkadaşlara öneririm. Rüzgar sesinide azaltıyor( Benm araçta serviste işlem yapıldığı için yoktu ama arkadaşın aracında rüzgar sesini azalttı). Hem yenileyici hemde güzelleştirici bir ürün. Gıcırtı, tıkırtı, rüzgar sesi,.. Gibi sorunları olan arkadaşlar deneyebilir.
Linkini paylaşıyorum, bulunduğunuz yerdeki sanayi sitelerinden parçacılardan da bulabilirsiniz..

http://www.hepsiburada.com/winkel-silikon-spreyi-pm-hrensar411580

gene faydalı bir konu teşekkürler.

Aldık deneyip görelim tşkkurler :)

Aldık deneyip görelim tşkkurler :)
Kullanmadan önce aracın fitilleri güzelce silip temizleyiz, sonra uygulama yapın. Kapılar 10 dakika açık kalsın uygulayınca. Cama, bagaja uyguluyorsanız onlarda aynı şekilde. 10 dakika sonra kuru temiz bir bezle bastırmadan silerek fazlalıkları alıyoruz ve işlem tamam.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle burdaki sanayiden 20 TL ye aldığım bu sprey kapı fitilleri, torpidodaki hareketli plastikler, cam fitilleri, silecek lastikleri için çok faydali oldu. Fitiller hem görsel hemde işlev olarak yeni gibi oldu. Özellikle rüzgar sorunu olan arkadaşlara öneririm. Rüzgar sesinide azaltıyor( Benm araçta serviste işlem yapıldığı için yoktu ama arkadaşın aracında rüzgar sesini azalttı). Hem yenileyici hemde güzelleştirici bir ürün. Gıcırtı, tıkırtı, rüzgar sesi,.. Gibi sorunları olan arkadaşlar deneyebilir.
Linkini paylaşıyorum, bulunduğunuz yerdeki sanayi sitelerinden parçacılardan da bulabilirsiniz..

http://www.hepsiburada.com/winkel-silikon-spreyi-pm-hrensar411580
Tesekkurler bilgilendirme için deniyecegim

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bunu sıfır gelecek araca uygulamamin bir zarari olur mu,kapi iclerine uygulama gibi bir fikrim var.

Bunu sıfır gelecek araca uygulamamin bir zarari olur mu,kapi iclerine uygulama gibi bir fikrim var.
Pazartesi ürünü aldim sali uyguladim arcim megan 2 hb 10 yasinda sadece kapi fitillerine uyguladim.islevini kaybetmis fitilleri sifir gibi yapti hareket halindeki kapilardan gelen sesi 100%100 azaltti.lakin sifir aracta zaten fitiller yeni oldugu icin nasil sonuc alirsiniz net bir bilgi verimiyorum.

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar
Bu ürün tam olarak nerelere uygulanıyor , rica etsem uygulama fotoğraflarını paylaşabilir misiniz ?

Geri