Araç içi kamera taktıran var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zozlekli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zozlekli

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

70mai a500s modeli kamera sipariş edeceğim için.

Bu veya bunun benzeri kamera kullanan arkadaşlar var mı elektrik bağlantısı nasıl oluyor. Ya da Avrupa yakasında bağlattıra bileceğim bir yer var mıdır?

70mai m300 var bende de. Kendim taktım ön cama yapıştıracağınız şeffaf bir şey var telefon ekran koruyucusu benzeri bir malzeme. Onu yapıştırıp üzerine kamerayı yapştırıyorsunuz. daha son uzunca bir kablo ile geldi bendeki kamera camın etrafından yolcu koltuğu tarafından indirip çakmaklıktan elektriğini alacak şekilde bağladım ve araçta kontak açık olduğu sürece kayıt alıyor. Dikkat etmeniz gerek beraberinde SD kart da aldım ben üzerine kayıt yapabilmesi için. Boyut olarak 64GB tercih ettim hafızası ne kadar büyük olursa o kadar uzun kayıt yapabilir eskiyi silmeden ancak cihazlarında desteklediği maksimum boyutlar mevcut. Ayrıca yazma hızının yüksek olması gerekiyor SD kartın. benim aldığım dc kartın modelini de vereyim fikir olur, Samsung Evo Plus 64 Gb.

70mai m300 var bende de. Kendim taktım ön cama yapıştıracağınız şeffaf bir şey var telefon ekran koruyucusu benzeri bir malzeme. Onu yapıştırıp üzerine kamerayı yapştırıyorsunuz. daha son uzunca bir kablo ile geldi bendeki kamera camın etrafından yolcu koltuğu tarafından indirip çakmaklıktan elektriğini alacak şekilde bağladım ve araçta kontak açık olduğu sürece kayıt alıyor. Dikkat etmeniz gerek beraberinde SD kart da aldım ben üzerine kayıt yapabilmesi için. Boyut olarak 64GB tercih ettim hafızası ne kadar büyük olursa o kadar uzun kayıt yapabilir eskiyi silmeden ancak cihazlarında desteklediği maksimum boyutlar mevcut. Ayrıca yazma hızının yüksek olması gerekiyor SD kartın. benim aldığım dc kartın modelini de vereyim fikir olur, Samsung Evo Plus 64 Gb.
Ben sigorta kutusundan almak istiyorum bağlantıyı araba park halinde ikende alsın onun için olan aparatını da sipariş ettim.
Bağlantının nasıl yapıldığı konusunda bilginiz var mı?

O konuda bilgim yok ne yazıkki ancak sd kartın hafızası doldugunda en eski kayıt zamanından başlayarak üzerine yeni kayıt yaparak eski kayıtları sileceğini de gözönünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Sabah araca indiğinizde akşamdan sonra park halinde kayıt yaparak önceki günün kayıtları yokolabilir örneğin. Bu nedenle uyumlu en büyük sd kartı tavsiye etmeniz faydanıza olabilir.

Belki yüksek kapasiteli bir powerbank ile benzer bir deneyim elde edebilirsiniz arabanın tesisatını kurcalatmadan. Bir denemek araştırmak lazım powerbank ile ne kadar dayanıyor aslında :)

• Beğen
Tepkiler: zozlekli
Bende de 70mai var256 gb hafıza kartı taktım 3dk da bir parçalıyor videoları.
Bayağı memnunum gece görüşü çok iyi far parlamaları neredeyse sıfır.

bağlantı olarak dikizin hemen altına yapıstırdım ve döşeme içinden sol kapının oradan sigorta kutusuna indirdim.
1 adet fuse tap ile çakmaklık sigortasından çoklayarak enerjilendirdim.
araç çalışında anında devreye giriyor.

eğer taktırmayı düşünüyorsanız ben gerçekten memnunum.

Ayrıca bir aparatı var onu kullanırsanız araç kapalıda olsa sarsıntı anında enerjilenip devreye giriyor.

Geri