Araç far lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam 300 400 arası tutar çifti bence farlarının dısını temızlettıgını soylemstın eger dedıgım ampullerı takarsan hıc sıkıntı yasamazsın xenon tak dıcem ama onuda her muayede sokmen gerekır
merhaba
hocam siz bana ampu önermiştiniz philips h7 crystal vision ampul taktırmayı düşünüyorum yalnış anlamayın size güvenim sonsuz fakat cevremdeki insanlar beyaz ampul ışık vermez sadece görüntü diyorlar bunları takarsam verim alabilirim ampulu araştırdım bayagı iyi tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

merhaba
hocam siz bana ampu önermiştiniz philips h7 crystal vision ampul taktırmayı düşünüyorum yalnış anlamayın size güvenim sonsuz fakat cevremdeki insanlar beyaz ampul ışık vermez sadece görüntü diyorlar bunları takarsam verim alabilirim ampulu araştırdım bayagı iyi tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
hocam markalarını verdıgım ıkı ampulden bırını takın yolunuzda farınızda acık olsun yanlız sunu unutmayın yagmurlu havalarda dunyanın en pahalı ampulunude taksanız yolu fazla aydıtlatmaz xenonda dahıl yagmurlu havaların ampulu standart sarı ampullerdır

tamam hocam cok teşekkür ederim phılıps kullanacam sagolun

Bence bir çift mercekli far almak daha mantıklı.
2.el temizlerini 300 350 tl civarına almak mümkün.

Arkadaşlar merhaba geçen hafta aldığım 2001 clio rna ile bende araniza katildim sizlere bir sorum olacak ayni far sorununu bende yaşıyorum farlar biraz kör kalıyor sizce piyasada 100 tl ye satılan xenon lardan mi yoksa arkadaşın dediği ampüller den mi kullanmalıyım şimdiden teşekkürler....

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba geçen hafta aldığım 2001 clio rna ile bende araniza katildim sizlere bir sorum olacak ayni far sorununu bende yaşıyorum farlar biraz kör kalıyor sizce piyasada 100 tl ye satılan xenon lardan mi yoksa arkadaşın dediği ampüller den mi kullanmalıyım şimdiden teşekkürler....

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ampül alın 100 tl lik xenondan iyidir

Geri