Araç far lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grejuva8

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba
arkadaşlar malum clioların kronik sorunu kısa farların yetersiz kalması bu sorunu zenon far takarak çözmeme ne dersiniz yoksa zenon takmadan başka bir yöntemi varmıdır farlara ışığın yeterli gelmesi için nasıl bir yöntem kullanabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

mrb farlarınızın durumu nedır eger cizik yada solma kararma varsa gorus mesafenızı azaltıcaktır bu etkenler

mrb farlarınızın durumu nedır eger cizik yada solma kararma varsa gorus mesafenızı azaltıcaktır bu etkenler
merhaba
far camlarını yeni temizlettim onlarda sıkıntı yok bence onlar temiz< belki ampullerde sıkıntı olabilir

hocam ozaman sıze bosch h7 120 55w gigalight yada philips h7 crystal vision ampul onerrım[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]

anladım teşekkür ederim olmasa öyle yapacağız teşekkürler

Farın iç kısmında aynalarda kararma varsa xenon veyada ampul değiştirmek pek bi fark yaratmıyor. Ben farları komple değiştirdim ve sonra xenon takdırdım iyi sonuç aldım. Ama şöylede bir durum var. Aracımın üzerinde gelen orjinal far markası olan Hellanın farlarını almama rağmen belli bi süre sonra far camlarında kumlanma ve içinde kararma yine başladı. Ama şuan için görüş konusunda pek sıkıntı yok. Birde eğer farlarınız mercekliyse temizletmeyi bi deneyin tabi içi açılabiliyorsa merceklerin.

merhaba
bu araclarıun komple farı değiştirirsek kaça mal olur teşekkürler

hocam 300 400 arası tutar çifti bence farlarının dısını temızlettıgını soylemstın eger dedıgım ampullerı takarsan hıc sıkıntı yasamazsın xenon tak dıcem ama onuda her muayede sokmen gerekır

ben osram night breaker kullanıyorum yağışlı havalarda biraz düşüyor. oda zaten hepsinde var

Geri