Araç çalışma problemi

burakofly

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arakdaşlar aracım 1 gün yatınca zor çalışıyordu gittim bir elektrikçiye gösterdim adam akün zayıf dedi.. gittim bende yeni akü aldım (üzerindeki akü 50 likti ben 60lık aldım güçlü olsun diye)

fakat sorunum hala çözülmedi marşa basında marş sesi geliyor fakat araba çalışmıyor 2. denemede kendine geliyor ve çalışıyor. hatta son zamanlarda 3. seferde çalışmaya başladı..

marşa basında dinamonun sesini duyuyorum fakat araba çalışmıyor sizce sorun nedir?

Ateşleme bujilerine baktır .Hava soğuk olduğundan dolayı

Ateşleme bujilerine baktır .Hava soğuk olduğundan dolayı
yazında yapıyordu bunu soğuktan olduğunu sanmam..

ateşleme bujisine elektrikçi mi bakar? ateşleme bujisi nedir? ne işe yarar bilgi verirsen sevinirim..

kızdırma bujisi, yakıt pompası, marş-şarj dinamo elemanları, vb yapabilir... ıyı bir elk ustasına git... :eyv

inşallah yakıt pompasından değildir.. yakıp pompasından olsa araç giderkende yapmaz mı aynı problemleri sadece çalıştırma sırasında mı yapar?

bu arada dizel arabalarda buji oluyor mu?

Sanayiye getirdim aracı kızdırma bujisinden olamaz diyor kime getirdiysem kızdırma bujisi arıza ışığını kesinlikle yakar dediler.. mazotun havasını alan (tansiyon aleti gibi olan) şeyden şüphelendiler sabah kalkınca pompala eğer düzgün çalışırsa sorun olmaz dediler ama onla da çözemedim problemi..

şimdide mazot filitresinden olduğunu söylüyorlar. her kafadan bir ses çıkıyor yani..

daha önce rover 400 arabam vardı 5 sene kullandım hiç böyle bir problemle karşılaşmadım.. parçasını bile renodan kolay buluyordum.. güya ucuz araç aldık her kafadan bir ses çıkıyor servisi bile o olabilir bu olabilir diyor böyle saçmalık görmedim.

geçmiş olsun kardeşim çok zor işler böyle kıl arızalar insanı sogutuyor..adam akıllı bi elektirkci bulup danış derim bencede marş motoru fln geliyo aklıma...bendede sacma sapan sorunlar war 3 aydır cozulmeyen..hadi kolay gelsin

geçmiş olsun kardeşim çok zor işler böyle kıl arızalar insanı sogutuyor..adam akıllı bi elektirkci bulup danış derim bencede marş motoru fln geliyo aklıma...bendede sacma sapan sorunlar war 3 aydır cozulmeyen..hadi kolay gelsin
yok kardeşim marş motoru deli gibi basıyor. araba çalışmıyor kafayı yiyecem

yok mu fikir üretebilecek arkadaş.. şimdiden bir usta renolarda mazot filtrelerinin hatalı olduğunu ve aynı problemi mazot filtresini 3. değişimede çözdüğünğü söyledi..

Geri