arkadaşlar yarın aracımı teslim alacam büyük bir ihtimalle yalnız kafama takılan bir sorun var acaba temmuz ayında tekrar bandrol alacakmıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok be abi nereye kadına yalvara yakara sadece boya koruma alabildim halı paspas istedim neymiş aksesuara giriyormuş yedek parçacıda satılıyormuş buna da şükür dedimMaalesef ödeyeceksiniz. Aslında sipariş verirken bunun pazarlığını yapsaydınız MTV 1. taksitini onlara yıkma ihtimaliniz olabilirdi.
aslında rest çekseniz hemen verirlerdi paspas koltuk korumayok be abi nereye kadına yalvara yakara sadece boya koruma alabildim halı paspas istedim neymiş aksesuara giriyormuş yedek parçacıda satılıyormuş buna da şükür dedim
çektim tabi ama dediği kelime isterseniz hemen arabanızın koparasını yatırayım geri isterseniz çünkü müşterim ve bekleyen çok insan var demesi çıldırttı beni 18 nisanda sipariş verdim daha araba gelmediaslında rest çekseniz hemen verirlerdi paspas koltuk koruma