Araç bakımlarını yaptırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şebinli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hava ve polen filtrelerini kendim takiyorum.ama sizinki benimkinden de ucuza gelmis .adam benim yag ve filtre degisimine 40 tl aldi ayip ya bidaha da gitmem zaten.

Oto erdem den Kangoo 1.5dci için fluence 1.5dci süngerli filtre aldım 15tl (Stokları farklı ama aynı ürünmüş).Orijinalin aynısı orijinali de slovakya üretimi :) ve 50Tl idi.

Orijinal yağ filitresini Renault servisten 17Tl ye aldım otoerdem den de aynısı 2.yedek olsun diye aldım 12Tl orijinal mais.

Polen filresi daha önce 15Tl ye almıştım.

Motor yağı Elf Evolutıon Fulltech Fe 5w30 5 Litre Motor Yağ ( Dizel ) N11 den 90 Tl ye aldım 2016 Ağustos üretimi.

Yani
Hava filtresi süngerli 15Tl
Yağ filtresi 12Tl
Polen 15Tl
Yağ 90Tl 5w-30 5lt Elf Evolutıon Fulltech Fe (Elfin en iyi yağlarından tam sentetik moligraftan daha pahalı)
Toplam:132Tl.

Ben hepsini kendim değiştiriyorum :) işçilik bedava :)

s.a araç bakım için sanayi mi yoksa yetkili servis mi tavsiye edersiniz?araç 2007 dci symbol.(ağır bakım olacak.triger vs değişecek)

arkadaşlar merhabalar aracım 2009 1,2 16v symbol expression plus ben bi kaç gün önce çanakkale biga yetkili servisinden 80000 km bakımı için (yağ, yağ filtresi, karter tapası, yakıt filtresi, hava filtresi, bujiler, triger seti) hepsi dahil 1400 tl fiyat çektiler. biraz araştırdım parçalar 430 tl tutuyor. Yetkili servis neden bu kadar uçuk?

Geri