Araç alimi plaka değisikligi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedFoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapılacak sigortanın içerğide bu fiyatlara etkisi oluyor kaza başına karşılanacak miktar olarak fark ediyor ben 180 tl ye yaptırdım bu sene sigortacı amcaoğlu en ucuzunu yapmış

benim arabam 42 plaka sigorta 130tl
babamın aracı 06 plaka alalı 10 gün oldu 172tl sigorta generali sigorta hiç bir yerden fiyat amadıysan kesinlikle teklif al şüphesiz en ucuz generali olacak.

1 yıl önce aracı sigortaya 319 lira verdim bu yıl (23 eylül de) aynı sigortacıdan sigorta yaptırdım 202 lira verdim yanlız izmirde yaşıyorum sigortayı konyadan yaptırıyorum..

yenı araç aldım. 34 Plaka idi. 41 çevirtme dediler. Yeni plaka alsam daha fazla cıkacagını soyledıler. Bende 34 bıraktım

Bugun tanimadigim bi sigortaciya gittim yeni aracima 41 plaka noterde plaka degisikligide istemistim 2005 model araca 370 kusur lira sigorta cikardi. Ya dedim 90 model araca anadolu sigorta 14 plaka 208 lira oduyordum ben. Beyfendi diyo sigorta fiyati plakaya gore degil ikametgaha gore degisiyor dedi bosuna plaka degistirmissiniz dedi. cumartesi boludaki sigortaciya gidip hem eski aracimin sigortasini iptal edecegim hemde fiyat teklifi alacagim. Durumu yazarim.

Geri