Araç Alacağım Bu Modeller Nasıl ?

alfa candır :)

ya audi varken ve bütçede yeterli ise diğerlerinin düşünülmesi bana pek mantıklı gelmiyor.

a3 ilandan kalkmış :) ,aslında honda derim ama rengi ve o kasa hoşuma gitmediğinden... opel derim ayrıca fiyatıda uygun birşeyi yoksa

o megane' den kurtuldugun iyi olmus =))

kesınlıkle honda:)

otomatik şanzıman kullanıcaksan honda tek geçerim sorunsuz binersin opel otomatik şanzımanda cok başarısız başını ağrıtır evimin bi sokak yukarısında opel otomatik şanzımancısı var dükkanda insignialar filan görüyorum :S

​otomatik opelden uzak durun honda mantıklı olabilir sorunsuzluk ve piyasa olarak.

Otomatik alıyorsan ben de honda düşün derim. lancer sağlamlığı nasıl bilmem ama sorun çıkarırsa canını çok fena yakar a3 küçük araba opelin o yaş araçlarının otomatiği nasıldır araştırmak gerekir.
Ben oyumu honda dan yana kullanıyorum :) bir alternatif de vw bora ;)

Son düzenleme:
bende en sonunda hondaya karar verdim.Ilandakı audı satılmış..Honda ve toyotalar otomatik şanzımanda iyi sanırım..En fazla verebieceğimiz rakam 24 bin lira umarım temiz iyi birsey bulurum..Bulduğum ilanları sizlerle paylaşacagım tesekkurler

Otomatik şanzımanı iyi bir ustaya veya servise kontrol ettirmeni tavsiye ediyorum dikkatli olmak lazım

Geri