ben şimdi ne yazdım araç 1400 kg yazdım bunu da renonun resmi sitesine dayanarak yazdım arkadaş girmiş yok sürücü dahil full depo bilmem ne ben renonun resmi sitesini baz alırım o zaman baştan belirtseydiniz hb kasadan bahsediyorum diye ona bakarsanız aracın eski kasası da sitesinde 1280 kg ile 1384 kg arası yazıyor o zaman sizin hesabınıza göre megane 3 te 900 kg falandır ben iddalı konuşmuyorum ayrıca iddialı ve alaycı konuşan sizsiniz bu linktede megan3 ün yüksüz boş ağırlığını veriyor burada 1.5 dci edc 1384 kg yazıyor http://kocaslanlarmotorlu.com.tr/images/satis/32_13.pdf bakabilirsiniz hala iddia ediyorsanız söyleyelim renoya müşterilerinden özür dilesinler sizin görüşlerinize göre broşür bastırmadıkları için hatta müşteriyi yanılttıkları için ayrıca şuan aracımın ruhsatına baktım net ağırlık diyor 1395 kg burada araç içi yolcu ve full depo yazmıyor ayrıca devlette sizden ve müşterilerden özür dilemesi lazım resmi ruhsat belgesine yanıltıcı bilgi yazdığı için kusura bakmayın neyse konuyuda daha fazla saptırmayalım kapatalım siz ne diyorsanız o olsun
megane 4 1.5 dci 1400kg değil 1200kg dur nokta !
adamlar o kadar yazmış yürür vaziyetde diye elmaya elma karşılaştırma yapamıyorsununuz.
sizce yürür vaziyetde ve sürücü dahil gibi kelimeler yorumlar gereksiz olsa Renault Mais broşürüne onu neden belirtsin?
yürür vaziyetde adı üstünde yağ,ful depo+ 75 kg sürücü dahil değeridir araç çıplak ağırlığı değildir kaldıki kendi paylaştığınız yayınevindede megane 4 hb manuel 1280kgdur (-75=1205kg)
yani araç 1205kgdur aynı paylaştığım birçok yayın evi gibi.
burada bahsi renault megane 4 sedan türkiye üretimidir ve Audi A3 ,Golf 7 ve Megane 4 deki hafifletilmiş şase platformuna sahip değildir iki şase arasında 100küsür kg vardır.tabi teknik anlatim diyecem ama yürek bırakmadı arkadaş anlayacağınıda,kabul edeceğinide pek sanmıyorum oyüzden gereksiz
Moderatör tarafında düzenlendi: