Aynen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar adres vereyim mi gelin taşlayın beni
Denedim diyorum bana hız yapma felakettir falan akıl veriyorsunuz.Yol düzse ve müsaitse sende şoförlüğüne güveniyorsan basarsın geçersin , öleceksek kafamıza saksıda düşüp ölebiliriz.Burada önemli olan sen önlemini almadan virajlı yollarda trafikli alanda bu hızları yaparsan tehlikeli ok lafım yok.Bomboş yolda neredeyse 3-5 araç var bende dipledim.Bu kadar basit olay. Geçen bir paylaşım yaptım ,90 km ortalama ile şehirler arası yaklaşık 800km yaptım 4.3 lt yaktı diye,arkadaşın biri de çıktı dediki , kamyon gibi kullanacaksan ne aldın bu arabayı.Size laf çok bana yol çok. Ne kadar tanımasamda seviyorum bu forumdakileri vesselam.
Bu arada asıl konuya gelince ; servise sordum kesici varmış.
Kesici olmazsa motora zarar verirsin gerek Yok hız testine. Sonra motorun parçalarını eline alırsın
Öylede temkinli olmakta fayda var
Guvenip de bu hizlara cikanam.Mercedes s 320 aracim vardi onla bile 150 km/s hiz yapmtim nax o da 1 dk felan surdu.araba ne olsa da lastik patlar onune hayvan cikar( hem mecazi hem de reel anlamda) felan.