Arabayı sattık ...

hayırlı uğurlu olsun dostum bol gazlamalar işallah :D

Hayırlı uğurlu oLsun.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..

Çok teşekkürler , cümlemiz kazasız belasız kullansın qw
Gönlünüzden geçen sizlerin olsun :eyv

kadir hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız

hayırlı ugurlu olsn qardesim ayrılmanız zor olmaz inşallah hatırlarm ben çocukken 0 tipomuz vardı çok severdim günlük yıkardım severdim yani kardeşim gibiydi :D babam bi geldi arabayı sattım dedi.. o gün o arabaya ağladıgımı hatırlıyorum çocukluk işte ama kim lursa olsn içinde bi burukluk olr neyse kardeşim allah kaza beladan korusun

Hayırlı olsun Kadir kazasız belasız kullanın kardeşim.

Hayırlı olsun, yeni aracının fotoğraflarını bekliyoruz :eyv

hayırlı ugurlu olsn qardesim ayrılmanız zor olmaz inşallah hatırlarm ben çocukken 0 tipomuz vardı çok severdim günlük yıkardım severdim yani kardeşim gibiydi :D babam bi geldi arabayı sattım dedi.. o gün o arabaya ağladıgımı hatırlıyorum çocukluk işte ama kim lursa olsn içinde bi burukluk olr neyse kardeşim allah kaza beladan korusun

Allah razı olsun daha iyisi sizlerin olsun , Bizdede sedan R19 vardı 1.4i RT AC bu modelde zor bulunuyordu ... Aracı ev aldığımız için sattık , araba İstanbul'a gitti , sonra tatilde memlekete geldiler bizim 2 kat alttaki komşuya , gözlerim doldu felan garip bir duygu :)

Hayırlı olsun, yeni aracının fotoğraflarını bekliyoruz :eyv
Fotoğraflarını yükleyemiyorum , bende Kamera yok , cep kamerasıda kullanmayacağım , en kısa zamanda Canon D480 ile fotolarını çekerim :)

Hayırlı Olsun Kadir
Kazasız belasız kullanın

Teşekürler herkese Allah gönlünüzden geçenin iyisini versin sizlerde kazasız belasız kullanın :)

Geri