arabanın tekerleklerinden vik vik sesi geliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun.İnşallah sıkıntı akslarda değildir.Dönüşlerde ses aks probleminden de kaynaklanabilir.

arkadaşlar bu sabah arabamı çalıştırdım, servis yazısı kaybolmuştu. buna çok sevindim, dün neden yandı, onu da anlamadım tabi. araban gelen sesler için ise daha baktırmadım, en kısa zamanda baktıracağım. sonuçları buraya yazarım. herkese teşekkür ederim.

arkadaşlar bu sabah arabamı çalıştırdım, servis yazısı kaybolmuştu. buna çok sevindim, dün neden yandı, onu da anlamadım tabi. araban gelen sesler için ise daha baktırmadım, en kısa zamanda baktıracağım. sonuçları buraya yazarım. herkese teşekkür ederim.

Gözün aydın Kardeşim [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar arabadan gelen cızk cızk sesinin motordan gelmediğini söylemiştim fakat interette okudum bilgilere göre kayıştan kaynaklanma ihtimali çok fazla görülüyor. Bugün cevizlibağ evren oto'ya götürdüm, oradaki Haydar usta arabama baktı fakat hava yağmurlu olduğu için sorunu tam teşhis edemedi. Arabadan gelen cızk cızk sesleri, gözlemlerime bakılırsa, sadece soğuk havalarda yapıyor. Bakalım bu haftasonu İstanbul'a kar geliyor. Kar yağdıktan sonra gene çalıştırıcam arabayı, bakalım yine soğuklarda mı çıkaracak o sesi.

Arkadaşlar arabadan gelen cızk cızk sesinin motordan gelmediğini söylemiştim fakat interette okudum bilgilere göre kayıştan kaynaklanma ihtimali çok fazla görülüyor. Bugün cevizlibağ evren oto'ya götürdüm, oradaki Haydar usta arabama baktı fakat hava yağmurlu olduğu için sorunu tam teşhis edemedi. Arabadan gelen cızk cızk sesleri, gözlemlerime bakılırsa, sadece soğuk havalarda yapıyor. Bakalım bu haftasonu İstanbul'a kar geliyor. Kar yağdıktan sonra gene çalıştırıcam arabayı, bakalım yine soğuklarda mı çıkaracak o sesi.

Bahsettiğiniz soruna benzer bir sorun benim fluence de de var ama servis sonraki bakımda kayışlar dedi. Araç özellikle hararet düşükken bunu yapıyor ve dediğiniz gibi soguk havalarda dur kalk trafikte rölantide beklerken sık Aralık'la tekrarlıyor. Ne zamanki hararet normal seviyesine yukseliyor o zaman ses kesiliyor. Fluence araçlarda hararetin geç yükselmesi gibi bir durum olduğu icin ses normal tolerans araliginda fakat yine de değiştireceğiz kayısı dediler. Bakalım 60.000 bakıma 12.000 var daha..

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Geri