- Konuyu Başlatan
Üstadım Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin,
Birde airbag sargısı na Cruisecontrol kablosu eklenecek demiştiniz o işlemi yaptırdınızmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Airbag sargısı kopunca tamir ettirdiğim yerde bir kablo taktı usta o şekilde hallettim ekstra başka bir şey yokÜstadım Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin,
Birde airbag sargısı na Cruisecontrol kablosu eklenecek demiştiniz o işlemi yaptırdınızmı
Arkadaşlar kolay gelsin, Aranıza yeni katıldım Lineadan Megan 2 ye hızlı bir geçiş yaptım. Ama iyi ki yapmışım.
Benim Araç 2005 Megan 2 yeni aldım ama maalesef modelini çözemedim ruhsatta sadece 1.5 DCI olarak geçiyor, Trafik sigortasında TIQUE 1.5 DCI diyor ama aracımda 6 airbag, dijital klima, far ve yağmur sensörü var. internette tique modelli araçlarda bu özellikler yok. Acaba bu konuda bir fikri olanlar var mı acaba ?
Diğer sorum ise bir nedenle ustaya gittim bunda cruz takabilirmiyiz dedim o arkadaş kontrol etti abi sadece direksiyonu değiştirirsen cruz aktif olur tüm kabloları hazır dedi. Benim kafama takılan sadece cruz uyumlu airbag alırsam. uyumlu olmayan airbag ın yerine uyarmı.