Arabamı çizmişler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fenerist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu araba çizme işini zevk edinenlerin anası babası belli değil. Benim şahine adamın birisi tekme attı. Bende marketten çıkıyordum. Geç bir saatti. Benden 15 yas büyük bir adam di hemen hemen. Saygim dan birşey demek istemedim ama. İçim içimi yedi. Arabadan sopayı çıkarıp kavga ettim. Ayaklarına vurdum sadece başka yerinde iz kalsın istemedim. Ama çok canım sıkılmıştı. Adam şikayetçi oldu ama babam polis olduğu için olayı tatlıya bağladılar. Şerefsize neden vurdun diyorlar dalga geçer gibi rengini begenmedim diyor. Yaşından başından utansın..

Geçmiş olsun.

Ev önüne park etmeyelim diyoruz, otoparka bırakıyoruz, kapıyı açarken biri kapıya vuruyor. Bir yere gidiyoruz park ediyoruz, iki dk sonra bakıyoruz biri park ederken mi çıkarken mi bilinmez bizim tampunu çizmiş. Eve geliyoruz gecenin bir yarısı, bırakıyoruz kapı önüne sabaha kalkıyoruz bakıyoruz ki kapı mahalle çocuklarına kale olmuş, kapıyı çökertmişler...
Canınızı sıkmayın, bu tür şeyler oluyor malesef. Yeni aracımda şimdilik birşey olmadı (dedim ya sabaha kalmaz birşey olur :dans ), önceki araçlarımın hepsinde bu sorunlar yaşandı. Arabanıza iyi bakın, yine de sizden kıymetli değil unutmayın. Sinirlere hakim olmak önemli. Arabayı kale yapıp kapısına o topu allah yarattı demeden vurup kapıyı göçerten velet zamanında koşup kaçmasaydı orada kalırdı. Aklıma geldikçe iyi ki hızlı koşuyormuş diyorum, ikimiz için de sonu iyi olmazdı.

Bu tip olaylar için araç içi kamera da düşünebilirsiniz, hareket anında kayda girdiğinden suçluyu tespit etmek mümkün olabiliyor. Forumda araç içi kameralarla ilgili bir konu okudum sanırım, biraz araştırırsanız işinize yarayabilir.

Tekrar geçmiş olsun

Hepinize çok teşekkürler.. İnsanların malına bu şekilde keyfi olarak zarar veren YETİŞKİN insanların Allah belasını versin..

geçmiş olsun ustam ayarsız insan çok. En güzeli özel bir garajın yoksa arabaya çok özenmemek

Geri