Arabadan Sigara kokusunu nasıl yok ederim?

Güzel fiyat yapılan işlemleri paylasırsan memlun kalırsın inş.

hehe, iyi olabilir ama ben ölmüş olurum herhalde kahve kokusundan içinde :)

Ben aldım şimdi burak, yarın akşam 7'ye de randevu aldım. yarına kadar daha çekeyim kokuyu, artık yarın kurtulurum :)

Neden? Kahve kokusudamı rahatsız ediyor astımdan dolayı :(

Kosla oxi action bahar kokulu alınır iyice kopurtup güzel bı sünger ve çift kova tekniğiyle tavandan başlayıp taban halılarından çıkılır. Mis gibi bir koku ve pırıl pırıl görüntünün keyfi sürülür....

En iyisi işi profesyonellere bırakmak tamam maliyetli ama astım bende de mevcut, ikinci aldığım her aracı ziebartta dezenfekte ettirirdim. Bu sıfır olduğu için gerek kalmadı, eğer solunum yolları rahatsızlığınız varsa aldığınız uygulama yerinde bir karar. ;)

Abi bence ankaraya gel semih garajında tertemiz yapar arabanı :D

sonaxta marketlerde satılan kampanya etiketli ürünlerden alınca ozonla dezenfektasyonu 29 a yapıyorlar

abı yapılan ıslemı detaylı anlatırsan bızde aydınlanmıs oluruz bende arabaya bınınce artık tıksınıyorum ama gene ıcıyorum:D

abi hiç üşenme sök komple arabayı tavan ve taban halısını çıkart köpükle deterjanı bas bide inceden süngerle. koltuklarıda halı yıkama makinası ile yıka inan kendin daha iyi sonuç alıcaksın...

bide kapı döşemeleri ile torpido kısmı içinde ilaç al 2 numara boya fırçası ile gir detayına..
1 gününü ayırman lazım ama...

bu kokuyu gidermek için özellikle tavana sinen ve sararan yerler için ne yapmam lazım?
Abi aracın içini komple temizlersen koku bayağı gider ama sonaxta ozonla dezenfeksiyon yapıyolar,araçtaki bütün kokuları hepsini yok ediyo garanti ederim

Zaten almışsın abi ozonla dezenfeksiyon olsun araç içinde koku kalmıyo:D merak etme aracı ilk aldığımda sonaxta boya koruma yaptığımda bana hediye etmişlerdi araç içinde hiç bir koku kalmıyo:D

Son düzenleme:
Geri