Videodaki arkadaş And Mehmet Çetin ve kendisi birçok dünya pistinde yarışmış co-pilotluk yapmış ve bence araba testlerinde pîr olmuş bir insan. Videoyu 4-5 kere izlemiştim burda bir daha izledim acaba gerçekten abarttı mı diye ancak yine birşey bulamadım. Herşeyi objektif ve güzel yerlere değinerek anlatmış. Hiç tanımadığınız biri hakkında böyle konuşman bence hiç etik değil ki çok önyargılısın ve burda marka fanatikliği yapıyorsun. Arkadaşın daha önceki aracı Türkiye'de sayılı bulunan Clio Rs idi. http://www.youtube.com/watch?v=f4DdLegLkiQ Biraz takip edersen eğer gerçekten hak vereceksindir çünkü marka fanatikliği yapmadan bütün arabaları objektif bir şekilde anlatıyor. Kendilerini 2013'ten beri takip ediyorum ve bayılarak izliyorum. Bir aya yakındır video paylaşımında bulunmadılar ancak bir aydır sabırsız bir şekilde bekliyorum. Toparlayacak olursam bence burda marka fanatikliği yapmışsın clio 4 gerçekten videoda anlatıldığı gibi bir araba ayrıca And Mehmet Çetin'e arabadan anlamayan bir insan demen bence senin arabadan anlamadığının gerçeğidir.