Valla allah kolaylık versin, çok zor durumlar bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yusuf29 öncelikle teşekkür ederim cevabın için bu söşyediklerin cihaza bağlanınca bell olmaz mıArkadaşlar II.kasa sceniclerde kullanılan otomatik şanzımanla I.ci kasa scenic otomatik şanzımanlar birbiri ile alakası yok. Birbirinden çok farklı. II.ci kasa sceniclerde kullanılan otomatik şanzımana PROACTİVE denilen bir şanzıman kullanılmıştır. Dolayısıyla bazı arkadaşların dediği gibi 1.ci kasa otomatiklerdeki selenoid arızası ; 2ci kasalarda ben duymadım. Genellikle gaz yememe : ateşleme sistemi ( bobin , buji ) , yakıt pompası , kötü yakıt , elektronik arıza , motorun bilinçsizce yıkanması v.s problemlerden kaynaklanıyor.
Bugün 24 saat çalişoyurum yarin denerim ototeste 3 viteste 130 yapiyor denildi ama ben düz yolda ankara bulvarinda 100 ü geçemedim
Teşekkür ederim benim araç düz de arkasında kamyon çekiyor gibi gidiyordu yokuşları hiç söylemeyim 5-6 usta şanzımanda sıkıntı var dedi araba sanki 3. Vites de kalkıyor gibiydi en son dost tavsiyesi ile bi ustaya gittim elektrik tesisatı değişecek dedi sıkıntı ondan dedi 3590 TL verip değiştiridim eve gelene kadar bi sıkıntı çıkarmadi sonra yine elektrik arızası yazdı çekiş simdilijk düzeldi ama ekranda elektrik arızası Yazıyor. Memleketten sağlam bi ustaya telefonla danıştım o da eksozu kontrol et dedi 3 gündür arabayı kullanmaya fırsat olmadi umarım sıkıntı bi daha tekrarlamazSelamlar , senin forumunu görünce yeni hesap açtım.
Bende yeni scenic aldım 2005 privilego 1.6 tüplü dediğin gibi gazlı benimki de.
Benzinde de tüpte de araç gitmiyordu. Rampada kamyonlar beni geçiyor 1.vitese düşüyordum.
Bibonlar filan değiştirdim . Sibop kapaklarında dediler 1500 civarı fiyat çektiler yaptırmadım.
Babam katalizörü değiştir dedi. Egzost sisteminde bi problem gözükmüyor katalizörü egzoscular sağlam dediler ama ömrü 10yıl filanmış içinden kırılıyor bağzıları ses yapıyor bağzıları yapmıyormuş. Değiştirdim onu 300 lira gibi bir maliyeti oldu şuanda canavar gibi araba. 3. viteste 140 ı görüyorum rahat rahat hemde.