Araba seçimi YARDIMLARINIZI esirgemeyin :)

iki aracın giderleri bakımından astra çok daha önde vergi yakıt olarak hondanın yarısı kadar masrafı olur 1 sene içinde turbo konusunda bi bilgim yok fakat turbo selenoid valf arızası oluyor ve 150 tlye servis hallediyor bunu ötme derken bunda bahsediliyor olabilir sorunsuz bir motor ve bakım masrafları çok uygundur ikinci eli çok canlıdır kilometresi daha düşük ve gerçekten yorulmamış bir astra sizi hondadan maliyet açısından çok daha memnun eder. bende 1buçuk ay önce astra 1.3 cdti enjoy 2010 aldım tek şikayetçi olduğum konu 1.3 performansı verip 1.6 yakıtı yakması onun haricinde bir şikayetim yok otobanda çok keyifli bir araç 1buçuk ay ve 5000 km tecrübelerime dayanarak hondaya karşı tavsiye ederim.

uzun sureli kullanacaksaniz honda derim

27.000 liram olsa sanırım tercihim 1.6 fsı golf olurdu onlarıda bi araştırın iyi araçtır :)

Astra..

Ben iki aracıda kullandım... Kesinlikle Honda... Heleki bu kasa bence en iyi civic... Full versiyonu ve az km sine bak derim. Bu fiyatlara çıkınca seçencekde çoğalıyor tabii... 2007-2008 scenic de güzel bir tercihtir... 98 model 520 de.... Tercih senin tabii bu paraları peşin vereceksen biraz kredi ile 0 km araç bile alınabilir.

Honda eğer tam bakımlıysa OPEL'den daha az servis yüzü görür. Astra 1.3 ler uzun yolda çok verimsiz ve tempoya gelen bir araç değil.
O paraya LAGUNA 3 al, 10 sene kullan.

Bu iki araçtan tercihim honda olurdu :)

Sorunsuz Araç Yoktur Bakımsız Araç Vardır
Sorunla Karşılaşmayayım Derseniz
Alacağiniz Araçta Değişen Boyanan Durumuna Ve İllaki Yetkili Servis Kayıtlarini Arayın
Bir İki Değişen Olsun (Ön Ve Arka Hariç) Mesela
Yahut Bir Kaç Parçasında Boyanan
Fakat Bakımları Yetkili Serviste Düzenli Yapılmışsa Sorun Yaşama İhtimaliniz Azalır
Yetkili Servise Galeriden Cıkıpta Ugramadıysa Değişen Boyanan Yoksa Bence Almayın

Hız ve modifiye peşinde değilseniz Astra'yı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

2 araçda çok güzeldir ama astra 1.3 motor ile begenen az performansını vede pek kurcalamaya gelmiyor bu 1.3 ler duydugum kadari ile baska forumlardan vs. modsuz kullanılcaksa güzel arabadır honda vtec 2 en ıyı cıvıclerdendır bence ama o km de o fıyatları hak edıyormu tartısılır ben vermezdım cunku ınsanlar bu fıyatları verdıkce herkes daha fazla ıstıyor +30.000 tl lerde vtec2 ler var ve bence bu abartı daha az km lı baska araclara yonelsenız daha ıyı olur bence temız bır megane 2 bence daha ıyı olcakdır sızın ıcın iyi forumlar :eyv

Geri