Araba kullanırken ne dinlemeyi tercih ediyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ne dinlersiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    70
durduğun hata.... zaten siz bayanlar illakim yapıyosunuzdur da farkında olmaya biliyorsunuz...:cool::D

ben trafik fobim olduğundan ilk seneler hatta hiç konuşmazdım neredeyse bir şeye bozuldum sanırdı pilot hehe
kafa karışmasın, düşünelecek soru sorulmasın, zaten erkekler aynı anda 2 işi yapamıyor malum cevap uğruna boşuna gitmeyelim öbür tarafa:D şanslı adam vesselamhehe

hı hı tabi ya... 2 işi ıyı yapan bayanlar otm.vites(gaz-fren/2 iş) araba hayranlığı bu yuzden... gaz-fren-debrıyaj 3 işle uğraşmak zor değil tabi ya... :cool::girl

hı hı tabi ya... 2 işi ıyı yapan bayanlar otm.vites(gaz-fren/2 iş) araba hayranlığı bu yuzden... gaz-fren-debrıyaj 3 işle uğraşmak zor değil tabi ya... :cool::girl

Ben manuel kullanıyorum valla artık yutturamazsın bunu da abi allah aşkına sanki debriyaja düşünüp de mi basıyorsun :D Ha bu arada otomatik vites meraklısı kadın olsun erkek olsun farklı uğraşlar buluyorlar, tablet pc, cep tel, makyaj, saç baş düzeltme, bıyık tarama hepsine şahit oldum valla hehe bence otomatik vites yasaklansın da araç kullandıklarını unutmasın bazıları :D

Elime ne geçerse kullanıyorum :D

takarım usb güm güm bakarım yoluma :D :D aradaa dertlenınce türküde olur tabi

Telfonu arbaya baglıyım tıngır mıngır giderim :)))

Şehiriçi Radyo çekiyorsa radyo çekmiyorsa Mp3..

Arabayı genelde köyde kullandıgım için radyo sıkkını siliyorum.Mp3-cd genelde

Radyo,mp3

Geri