APP Plaka Hakkında Görüşlerinizi Alabilirmiyim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *Renault9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Mustafa abim hemde nasıl kafaya koymak.:)

Bu arada fransız kalın düz çerçevesizde karar kıldım sadece 4-3-0 olduğundan güzel durur gibi geldi.
07717a37fd8fafbc8547d375898b09a6.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaptır gitsin kardeşim, orjinalleri bagajda tutarsın...

Yaptır gitsin kardeşim, orjinalleri bagajda tutarsın...

Aynen abim öyle yapıcam.:eyv

Valla Mustafa abim hemde nasıl kafaya koymak.:)

Bu arada fransız kalın düz çerçevesizde karar kıldım sadece 4-3-0 olduğundan güzel durur gibi geldi.
07717a37fd8fafbc8547d375898b09a6.jpg

Ben beğendim kardeşim bunu gerçekten güzel durur :eyv

Ben beğendim kardeşim bunu gerçekten güzel durur :eyv

EyvAllah hocam verdim siparişi az önce.:eyv

Halil öncelikle hayırlı olsun diyorum.
Bu app plaka olayında çok kulaktan dolma bilgiler var yok aracını bağlarlar yok bilmem ne yaparlar diyenler çok var sanal ortamda. Burayı kastetmiyorum. Mesela ben ilk yaptıracagım zaman birkaç arkadaş ketoral denen bir arkadaş şuanda yasaklandı zaten yok aracını bağlarlar bilmem ne olur vs vs dedi.

Ben yaptırdım fransız app plaka mühür felan yok plakada yaklaşık olarak 1 seneden fazla oldu sayısız çevirmeye girdim hiçbir polise app var aracı bağlıcam yada ceza yazıcam demedi.
He çevirmeye girdiğinde böyle serseri gibi konuşup ooo memur naber gibi yada ruhsatı istediğinde al ne varsa vs cins cins kelimeler kullanmadıktan sonra insan olmanın gerektirdiği gibi davrandıktan sonra asla sorun olacağını sanmam.

Teşekkür ederim Emrem. Allaha şükür görev başımdaki hiçbir memura terbiyesizlik yapmadım. Tarzım değil. Verdim bakalım siparişi.:eyv

hayırlı olsun...yakışır bence.

Geri