APP cilere müjde

Seviniyim'mi Çelişkileniyim'mi Anlıyamadım Vallahi hehe

Yahu ben APPyi cemiyetten alalı bir yıl oluyor hala var mı bu muhabbet :kahve
552401_10151516458907224_1230375523_n.jpg

arkadaşlar cemiyetten felan alma muhabbeti degil aslında radar ve kamerada app plakalar normal plakalara göre rahat ve kolay okunuyormuş mevzu bu aslında orjinal trafigin ilk verdigiplakayı mesala radar okuyamadı App plakayı çok rahat okuyormuş :D istihbarat çok saglam :D

Radarı görmeyen her türlü yer cezayı isterse plakasız olsun :D

samsununkiler app gibi duruyor hoş ve güzel. :)
Üşenmesem plaka çıkartmaya samsuna gelcem de üşeniyorum. :)

Bizim ilçemizde yok mesela ama merkeze gidince tüm şehir app yapmış gibi :aytuğ

yaa nasıl yani şimdi APP plaka serbestmi? yok inanmıyom..nerden aldın istihbaratı yahu öyle bi açıklama yapıldımı.. ben cok istiyodum app ama Bursada cok fena takıntılı polisler app plakalı görmesin cevirip ceza yazıyolar söktürüyolar plakayı atıyolar hatta aracı bile baglamaya calısıyolar... yok eger böyle serbes bişey cıktıysa walla app yaparım hemen hemde.... bi araştırıcam bakalım bende. ama öyle bi açıklama serbest olma durumu daha resmi olarak acıklanmadıysa gelde bunu polise anlat...

Ya polis uğraşmak istedikten sonra her türlü uğrasır benimde tanıdığım trafikciler var park yasağı olan yerde aynı yere park etmiş 3-5 arabadan hangisini cekiyorsunuz lüks olanı mı dedim yok hangisinde app varsa onu cekiyorum dedi ;)

Beni geçenlerde durdular ama rutin kontroldu sanırım plakalarda mühür yok dedi bende bagajdan mühürlü plakaları gösterdim tamam dedi devam ettim bir işlem yapmadı. Yani bu App olayı tamamen polisin inisiyatifi...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

img0053ni.jpg

Orjinalden yanayım herzaman için

Geri