- Konuyu Başlatan
bagajı ıslık
Hiç o açıdan bakmamıştım.:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bagajı ıslık
Bugün inceledim gerçekten çok iyi olmuş arka diz mesafesi tavan farkındamıdır sanki hb den daha iyi.Çok güzel araç.
İncelediğim araçta aynı renk içide kırmızı konsol ve kapı içleri olan icon dı.Siyahıda vardı.En güzel rengi ateş kırmızı diye düşünürken aşağıda teslimat bekleyen
Bakır kahve rengi görmemle tüm düşüncelerim değişti.
Bakır Kahve Sport Tourer bence en güzel renk olmuş çok güzeldi aklım onda kaldı
güle güle kullansın komşun hati, kırmızı çok yakışıyor! ama ben o fotoda profiterol yazısı mı hayal mi görüyorum, bizim alt katta olsa herhalde şeker komasından aranızdan ayrılmıştım çoktan
Shop o sn.mod'um shopıslık
hayırlısı olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. 21.03.2013 de aynısından bir tane de ben almış bulunmaktayım kendi aracım sandım bir anda görünce birazdan bende kendi aracımın resimlerini paylaşacağım
Katılıyorum size bakır kahve sport tourer üzerinden konuşmuştum ben de müşteri temsilcim ile fakat, baz olarak (bagaj selesiz) araç aradığımızdan bulamadık alev kırmızı rengi vardı bir tek ikisi arasında gidip geliyordum zaten baktık bulunmuyor alev kırmızıda karar kıldım pişman da değilim aslında kırmızı çok aşırı dikkat çekiyor ama gene de gönlümün bakır kahvede kaldığını itiraf edebilirim