AP | Renault'unuzu fotoğraflayalım!

Kardeşim öncelikle merhaba beni adminle konuştuk anlaştık bir hata oldu konuda ama sorun yok.NE KADAR DOĞRU demişsin biz bu işi yalandan yapmıyoruz adımız sanımız belli bizi tanıyanlar biliyor saygılar ;)
Kiminle konuşup anlaştın anlamadım ?

Halil beyle mustafa abi konu hakkında.

10 numara ayrıntı yakalamışsın kardeşim :), aynı konu büyük olasılıkla diğer forumdada var, ne kadar doğru bişey bilmiyorum sorgulamak istemiyorum ama neyse :) Halilim bu arada sen gel bana seninki ücretsiz yapıcaz, daimada ücretsiz kalacak ;)
Kardeşim eyvAllah görevimiz.:eyvFoto işi içinde en yakın zamanda ayarlayalım hacı, muhabbet esnasında hesaplar benden.:)

Kardeşim öncelikle merhaba beni adminle konuştuk anlaştık bir hata oldu konuda ama sorun yok.NE KADAR DOĞRU demişsin biz bu işi yalandan yapmıyoruz adımız sanımız belli bizi tanıyanlar biliyor saygılar ;)
Ne kadar doğru derken olay senle alakalı değil başka şeyler var neyse salla ;) :)

GÜNCEL FİYATLARIMIZ

xknkm0.jpg

Yıllardır uyeyım dedıgın foruma 6 ay once uye olmussun :)
*sadece bı ayrıntı

bu benım 3 hesabım bilgilerimi unuttugumdan haziranda yeniledim sıkıntı yok bilen biliyor ;)

bu benım 3 hesabım bilgilerimi unuttugumdan haziranda yeniledim sıkıntı yok bilen biliyor ;)

öncelikle sitede 1den fazla hesap sahibi olmak kural dışı.
ikinci olarak sıkıntı yok gibi konusma tarzını duzelt.
adını daha once duymadım guguldada bulamadım. seni bi sen biliyorsun anlaşılan.
Ayrıca sitede bu konularda izin alabilecegın tek Admin USTA* dır.

Geri