Antifreeze hakkında bilgi lazım

6 lt karışım hazırlıyorum o zaman 3 litre saf su 3 litre antifreeze olarak bakalım kaç lt alıcak aracın altına hiç eğilip bakmadım radyatörün altında tıpa vs. varmı yoksa nasıl boşaltırım ve karışımı koyduktan sonra havasını falan almam lazım olur mu

Kardeşim bilmeden yapma.. Önce radyatör boşaltılacak tıpa yoksa hortum çıkartılıyor. Sonra doldurulacak ve en son havası aldırılacak.. Bilmiyorsan uğraşma bir ustaya yaptır sıkıntı olmasın.

Kardeşim bilmeden yapma.. Önce radyatör boşaltılacak tıpa yoksa hortum çıkartılıyor. Sonra doldurulacak ve en son havası aldırılacak.. Bilmiyorsan uğraşma bir ustaya yaptır sıkıntı olmasın.

Daha önceden Renault Truck's ta çalıştım ticari ve ağır vasıta hakkında bilgi sahibiyim ama işte binek araçta acemilik çekiyorum :D tüm yorumlar için çok teşekkürler gerekli cevabı aldım ilginize alakanıza hayran kaldım herkese iyi geceler

Renault araç kullanıyorsanız eğer orjinali Elf marka antifrizdir

orjinal diye birşey yok o tamamen fransız markası ve elf ile anlaştığı için öyle.. Pejoda totalle çalışıyor.. Fransız milliyetçiliği yani.

Ayrıca yetkili servislerde shell ve castrol kullananda var.. Ben yetkilide mesela elfmi shell mi diye sorduklarını biliyorum.. Elf orjinal diye birşey heralde fabrikadan çıkarken elf marka ile anlaşması olduğu için onu koyduğu için öyle diyorsunuz. Yarın öbür gün castrolle anlaşır renault bu sefer castrol ile çıkar o zamanda orjinali castrol olur o mantıkla bakılırsa..

orjinal diye birşey yok o tamamen fransız markası ve elf ile anlaştığı için öyle.. Pejoda totalle çalışıyor.. Fransız milliyetçiliği yani.

Ayrıca yetkili servislerde shell ve castrol kullananda var.. Ben yetkilide mesela elfmi shell mi diye sorduklarını biliyorum.. Elf orjinal diye birşey heralde fabrikadan çıkarken elf marka ile anlaşması olduğu için onu koyduğu için öyle diyorsunuz. Yarın öbür gün castrolle anlaşır renault bu sefer castrol ile çıkar o zamanda orjinali castrol olur o mantıkla bakılırsa..
Peki siz bilirsiniz tercih sizin sonuçta

Elf -total aynı grup bunlar hep fransız markalarıyla çalışıyor milliyetçi adamlar bizden daha milliyetçiler.. Yedek parçada orjinal parça tamam da , yağda antfrizde suda bunun gibi şeylerde belirli üreticiler var sonuçta renaultta bu üreticilerden kimle anlaşıyorsa onu koyuyor. Elf antfriz koyuyorsa siz isterseniz petrol ofisi koyarsınız isterseniz shell antfriz koyarsınız..

Geri