Antalyadan selamlar

kulvar spor

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ben Gökhan clio 4 spor tourer sahibiyim önceki aracım renault safran 2.0 1998 volvo motorlu olan seriydi bi önceki aracım c2 vtr bi öncekide starex svx di ilk defa bu kadar az yakan ve küçük motorlu araç kullanıyorum aracım renault sarılardan 16 haziran 2014 cıkışlı ve 200 km de Kayda değer km yapmışlığım var bunda turuzimde uzun yıllar hizmet veren ticari araçlarımızın tabiki etkisi çok yılda 100 bin bazen üstü fakat o işlerimizi son çokan d belgesi nedeni ile son buldu.Ben beden eğitimi öğretmeniyim fakat hiç yapmadım öğretmenlik 2. kademe vücut geliştirme ve 2 kademe futbol antrenörlüyüm Antalya kulvar spor vücut geliştirme salonunun sahibiyim saygılar.

Aramıza hoşgeldiniz , keyifli vakit gecirmeniz dileğiyle :eyv :eyv

Antalya grubu cogalıyor olmazsa bir bulışma ayarlayalım toplanalim tanısalım kaynaşalim arkadaslar :eyv :eyv

Ailemize hoş geldin Gökhan kardeşim, iyi forumlar...:eyv

Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar:eyv

- Hoşgeldiniz , Keyifli Forumlar :)

Aileye hoşgeldiniz :eyv ​mevki olarak nerede salonunuz gelir bir çayınızı içerim...

Hoş geldin Gökhan kardeşim. Aktif paylaşımlar dilerim.

Ailemize hos geldiniz, sizleri ROADFOX (Kerem Abi nin) önderliğindeki Antalya-Team'a bekliyoruz :)

Bu mesaj Tapatalk ile yuvarlanmıştır..!

A.Selam Hoşgeldin :eyv
Bu yaz 10-18 Ağustos arasında Antalyada olacağım. Ufak bir buluşma düzenlenebilir :)

hoşgeldiniz keyifli forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri