aracınız güzel.güle güle kullanın .yüzünüzü gizlemişsiniz ama camdaki yansımasını unutmuşsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anahtarının uzaktan kumandasımı bozuk...?öhmmmm...resme bakarsanız ne başkanı olduğumu anlarsınız sayın speedmann
Anahtarının uzaktan kumandasımı bozuk...?
Birde yüzünü neden gizliyorsun,şapkalı resmine bakınca gizlenmeyi gerektirmeyeceği kanısına varıyorum...
Tek aracın fotografını koysanız anlarımda arabanın önunde önu gızlenmıs bır foto arabadan cok dıkkat cekıp acaba bu ne dıye kusku uyandırırAmacım arabamın resmini koymak idi..Farzedin ki ben orda bir gölgeyim,araba var ben yok
öhmmmm...resme bakarsanız ne başkanı olduğumu anlarsınız sayın speedmann
Evet o sıralar yaşamıştım bir sorun kumanda ile ilgili ama halloldu qwEski bir resim bu..şubat ayında
Onun dışında ne varmış şapkalı resmimde:loll
Tek aracın fotografını koysanız anlarımda arabanın önunde önu gızlenmıs bır foto arabadan cok dıkkat cekıp acaba bu ne dıye kusku uyandırır
amaç yüzünü gizlemekmi?yoksa fenerbahçeli olduğunu anlatmak istediniz?yanlış anlaşılmasın biz bir aileyiz RFC olarak gizlimiz saklımız yoktur.
Afaroz diye bişey yok biz plaka gizlenmesini bile sevmeyiz onun için tuhaf gelmiştir arkadaşlara...Siteden afaroz mu edildim yani şimdi yüzümü gizledim diye