Antalya'dan merhabalar..

aracınız güzel.güle güle kullanın .yüzünüzü gizlemişsiniz ama camdaki yansımasını unutmuşsun

öhmmmm...resme bakarsanız ne başkanı olduğumu anlarsınız sayın speedmann :silah
Anahtarının uzaktan kumandasımı bozuk...?
Birde yüzünü neden gizliyorsun,şapkalı resmine bakınca gizlenmeyi gerektirmeyeceği kanısına varıyorum...:)

Anahtarının uzaktan kumandasımı bozuk...?
Birde yüzünü neden gizliyorsun,şapkalı resmine bakınca gizlenmeyi gerektirmeyeceği kanısına varıyorum...:)

Evet o sıralar yaşamıştım bir sorun kumanda ile ilgili ama halloldu qwEski bir resim bu..şubat ayında
Onun dışında ne varmış şapkalı resmimde:loll

Yuzunuzu neden gızlıyorsunuz ki
Yolda sokakta görsek nerden bileceğiz Cliocu olacağınızı

Amacım arabamın resmini koymak idi..Farzedin ki ben orda bir gölgeyim,araba var ben yok :bravo

Amacım arabamın resmini koymak idi..Farzedin ki ben orda bir gölgeyim,araba var ben yok :bravo
Tek aracın fotografını koysanız anlarımda arabanın önunde önu gızlenmıs bır foto arabadan cok dıkkat cekıp acaba bu ne dıye kusku uyandırır

Evet o sıralar yaşamıştım bir sorun kumanda ile ilgili ama halloldu qwEski bir resim bu..şubat ayında
Onun dışında ne varmış şapkalı resmimde:loll

​amaç yüzünü gizlemekmi?yoksa fenerbahçeli olduğunu anlatmak istediniz?yanlış anlaşılmasın biz bir aileyiz RFC olarak gizlimiz saklımız yoktur.

Tek aracın fotografını koysanız anlarımda arabanın önunde önu gızlenmıs bır foto arabadan cok dıkkat cekıp acaba bu ne dıye kusku uyandırır

Arabamın çarpık arka tamponundan başka resim ve bu eski resimden başka resim yok..ısrar ve merak üzerine koydum
Bu da benim tercihim..

​amaç yüzünü gizlemekmi?yoksa fenerbahçeli olduğunu anlatmak istediniz?yanlış anlaşılmasın biz bir aileyiz RFC olarak gizlimiz saklımız yoktur.

Siteden afaroz mu edildim yani şimdi yüzümü gizledim diye :bravo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri