cenker senı benı kım napsın birader ya bizi hakan balkaya arar anca sardırmaya
Tam Üstündesin Abi Aynen Hakan Abi Arar Oda Kafası İyiyken Sabah Kalkınca Hatırlamaz hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cenker senı benı kım napsın birader ya bizi hakan balkaya arar anca sardırmaya
Evet ***** yıne arayacgım zaten seniHaydar'la hakikaten daha 2 gün önce görüştüm telefonla demiii hehe
Cenker kaşınmaa çık aradan ayıp heheİnsan Bizide Arar hehe
Forum Yetmedi Telefondan Görüşmeler Başlamış
Dostum hangi konumla ilgilendin de arayım seni,triger dedik tık yok sende
Sonra way efendim bizi de arahehe
Hele sen kadın düşmanı hehecenker senı benı kım napsın birader ya bizi hakan balkaya arar anca sardırmaya
Önce konuyu açtın ,tepki alınca da istek üzerine diyip satmadın mı hacıİsme Özel Konu Açtım Elin Yabancı Sitelerinden Özel Kırmızı Cliolar Buldum Daha Ne Yapayım hehe
ApSUVai Haydar fiyat verdi,birkaç yere daha bakıyorum bu hafta içinde halledicemqwSahi Ne Oldu Triger İşi
kesin kesin otomatik pilotta arar sabaha bişi kalmaz videoları ekler ama ihmal etmezTam Üstündesin Abi Aynen Hakan Abi Arar Oda Kafası İyiyken Sabah Kalkınca Hatırlamaz hehe
Teklıfımı sundum son karar Sevda'nınSahi Ne Oldu Triger İşi
vay arkadaş ya kadın düşmanı olduk iyimi... senın o konuya benden başka cvp yazan olmadı beHele sen kadın düşmanı hehe
Hangi Ara hehe
Cenker kaşınmaa çık aradan ayıp hehe
Önce konuyu açtın ,tepki alınca da istek üzerine diyip satmadın mı hacı
kesin kesin otomatik pilotta arar sabaha bişi kalmaz videoları ekler ama ihmal etmez
SLC yamanmışsın sen hakikaten de
Yazdın da bi kadının ümüğünü sıkmak istediğini söyledin ya,sonun ofsayt olduvay arkadaş ya kadın düşmanı olduk iyimi... senın o konuya benden başka cvp yazan olmadı be