sen tabelayi gormesen yine uzuyodu yol neyse sukur ikimiz de evdeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufak bir yol karışıklılıgı olduhehe ama muhteşem gözlerım sayesındeıslık tabelayı hemen farkettım ve cenk ı evıne sağsaglım bırakabıldımnavi almak şart oldu şehir içinde açıncada görmemişlik gibi oluyoHayırdır gençler kaybolmak derken:aytuğAnlaşıldı bir navi şart olduBu güzel gün için esas ben teşekkür ederim her 2'nizede
Valla hersey senn sayende oldu. Iki tane guzel insanla tanistm. Umarm daha buyuklerne de katiliriz, yapariz.Hayırdır gençler kaybolmak derken:aytuğAnlaşıldı bir navi şart olduBu güzel gün için esas ben teşekkür ederim her 2'nizede
ben yine kaçırdım bugün pazar kimseden ses çıkmayınca arabayla uğraştım şekil yapayım dedim nasıl olmuş?O7 KBA 60 biraz ani oldu ama ne yapalım reno 'yız sonuçta:aytuğ Bende çıkıyorum eğer müsait olursan yukarıdaki telefondan ulaşabilirsin bize selamlar
At o telefonu atheheValla hersey senn sayende oldu. Iki tane guzel insanla tanistm. Umarm daha buyuklerne de katiliriz, yapariz.
Bu arada telefonda 2 tane navigasyon programi vardi ama hicbir ise yaramiyolarmis. Pirana sart
Ekli dosyayı görüntüle 11648Ekli dosyayı görüntüle 11649Ekli dosyayı görüntüle 11651Ekli dosyayı görüntüle 11652Ekli dosyayı görüntüle 11649 ben yine kaçırdım bugün pazar kimseden ses çıkmayınca arabayla uğraştım şekil yapayım dedim nasıl olmuş?
evet ani olmuş ben öğlene kadar evde taıldım sonra çıktım akşama doğruıda arabayla epey vakit geçirdim mesajları 1 saat kadar önce gördüm napalım kısmet başka sefereValla emeklerine sağlık çok hoş durmuşSes çıkmadı derken:aytuğÖzel mesaj kutuna baksana bi muhterem dostum:aytuğneyse çok ani oldu hakikaten diğerine mutlaka bekleriz
Eline sağlık abicim ..sende olsaydın tanısırdık guzel olurdu ama baska sefere inş.. araba cok hırçın olmuşşEkli dosyayı görüntüle 11648Ekli dosyayı görüntüle 11649Ekli dosyayı görüntüle 11651Ekli dosyayı görüntüle 11652Ekli dosyayı görüntüle 11649 ben yine kaçırdım bugün pazar kimseden ses çıkmayınca arabayla uğraştım şekil yapayım dedim nasıl olmuş?