Yaw herşey iyi güzel hoşta bu durum acayip moralimi bozuyor arkadaş 8 senedir tatile gitmemişim iyimihehebende Erzuruma filanmı gitsem ne yapsam anlamadımki:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum bizlere emanet hehe
Teşekkürler AbimHayırlı yolculuklar...
Sağolun Abim Sizede Hayırlı YolculuklarHayırlı yolculuklar kardeşim,bende 4 Temmuz sabahı Usta Havayollarının 34ZS5219 sefer sayılı Captur uçağıyla Alanya'ya doğru uçuşa geçiyorum...
Beklesin Bizi Geliyoruz Bu Gece Saat 01:00 Gibi Antalyaya Ayak Basmış OlucazGelin bakalım Akdeniz sizi bekler:aytuğ
Sağolasın Kardeşim 6 Temmuz İtibariyle Yollarını Gözlüyor Olacağım İstanbuldaAllah yolunu açık etsin kardeşim
Sağoasın Kardeşimgavur yokuşundan güzel bir kare herkese iyi tatilller
İyi Olur Abi Ama Erzurumada Kar Yağdığında Gitmek Gerek Onun Tadı OrdaYaw herşey iyi güzel hoşta bu durum acayip moralimi bozuyor arkadaş 8 senedir tatile gitmemişim iyimihehebende Erzuruma filanmı gitsem ne yapsam anlamadımki:aytuğ:aytuğ:aytuğ
hehe hehe Foruma Fırsat Buldukça Giricez Kardeşim Forumu Boş Bırakmıycazo Değil'de Herkesler Tatile Gidiyor Arkadaş, Forum Ben ve Benim Gibilere Emanet Gibi hihi
Forum bizlere emanet hehe
Ne Kadar Salça - Ne Kadar Yapışkan - Ne Kadar Yancı Bir Adamsın Sen Ya hihi
Siz yokken biz vardık la burda..