hahah tamam ygsden sonra gelırsın Barısım hehe
Saat kaç gibi başlar ve biter ? Yetişmeye çalışacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahah tamam ygsden sonra gelırsın Barısım hehe
senın sınavın kacta...sabah toplanrız adı ustunede kahvaltıya gıdecegızSaat kaç gibi başlar ve biter ? Yetişmeye çalışacağım.
senın sınavın kacta...sabah toplanrız adı ustunede kahvaltıya gıdecegız
Yaa Barıs ben onu unuttum bak yaa offff Ben erken cıkarım sınavdan sıkıntı değil olmazsa azıcık gec bulusuruzAbi sen girmeyecek misin ? Sınav 10.00'da başlıyor, 13.00 gibi biter. Eğer tezgah toplanmazsa gelirim. :aytuğ
Canın Sağolsun Reis SenınValla ben bu sektörü bırakmadıkça normal hayat haram bana herkese tatil benim en yoğun zamanım oluyor ben tatil yaparkende herkes çalışıyor kadere bakarada benide anarsanız sevinirim reis,iyi anın amahehebende resimlere bakar avunurum naapalım
Eyvallah abi en iyisini yapmaya çalışıyoruzAğzına sağlık Haydar, böyle bir davete tüm Antalyalı üyelerimizin katılması lazım...
Kardes yazacagız lısteyı de mıllet fıkırlerını belırtsın de ona göre yazarızBiraderim katılım listesi nerde hani ya Bizsiz kahvaltilar falan vay anasini hesaplar gün gelir sorulur karde$