YAv Abim Sen Yaşlı Tövbe Tövbe Nice Gence Taş ÇıkartırsınÖhömmm:aytuğGençler derken arada yaşlı bir roadfox'de var:aytuğ
beni gömersin abihehe
Sadece Senimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YAv Abim Sen Yaşlı Tövbe Tövbe Nice Gence Taş ÇıkartırsınÖhömmm:aytuğGençler derken arada yaşlı bir roadfox'de var:aytuğ
beni gömersin abihehe
sen başımızın tacısın niye küstürdük seni
yok tatmin olmadım.yarın izinliyim bir nargile yapabılırız çok istiyorsan abicim muayenesiz springimle çılgınlık yapıp gelırım mekanahehe
Bilmem sanıyorum nargile krizim tuttu+canım sıkkın+bir kedim bile yok 8-9 tane var vs vs vs yetermi:tony
yok tatmin olmadım.yarın izinliyim bir nargile yapabılırız çok istiyorsan abicim muayenesiz springimle çılgınlık yapıp gelırım mekanahehe
Haydaa şimdide telefon gitti şarj almıyor garibin biriysem nargile içemezmiyimroadfoxben takılırım tek başıma belki kaçırırlarda mutlu olursunuzbir insanın herişi bu kadarmı ters gider yaw
Kardeşim temsilcimiz küçük bir kaza geçirdi mesajı görür görmez ilgilenecektir.Merhaba ;
Öncelikle Yen, Görevim Hayirli Olsun Kardeşim Bende İspartada İkamet Etmekteyim Eğer Sizde İsterseniz Antalya Ekibinizin Listesine Eklenmek İstiyorum