Merhaba arkadaşlar.evet bir buluşma önerisiyle geliyorum..Antalya R.F.C olarak hepimizin tanışması, iyi vakit geçirmesi, güzel fotoğraflar çekilmesi, güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurulması tüm isteğim. Bilindiği üzere geçen haftada mini bir buluşma yapmıştık saygı değer kerem abim ve sevgili cenk kardeşimle tanınmıştık. Buluşmamızda kerem abimin payı çok büyüktü sağolsun:aytuğ. Bu buluşmamızda çok eğlenceli ve zevkliydi ama katılım çok azdı.Katılamayan bazı değerli abilerimiz de vardı.
Bu sebeptendir ki bu hafta içinde herhangi bir gün fazlada ertelemeden,mesai bitiminden sonra herkese uyacak şekilde saat 18:00'dan sonra mesela havanında serinledigi saatlerde,çay eşliğinde güzelce muhabbet edebileceğimiz,keyifli dakikalar geçirebileceğimiz bir mini buluşma yapmak istiyorum.
Yer olarak aklımda Dokuma Özdilek A.V.M var herkesinde kolayca bulabileceği bir yer olmasını istiyorum. Yer, mekan ve gün için fikirlerinizi bekliyorum.Katılımın çok olması için en uygun gün olmasını istiyorum.
Tüm Antalya üyelerinin görmesi için duyuruyu güncel tutmak istiyorum.
Bunlarda geçen haftaki mini buluşmamızdan ufak kareler...
Bu sebeptendir ki bu hafta içinde herhangi bir gün fazlada ertelemeden,mesai bitiminden sonra herkese uyacak şekilde saat 18:00'dan sonra mesela havanında serinledigi saatlerde,çay eşliğinde güzelce muhabbet edebileceğimiz,keyifli dakikalar geçirebileceğimiz bir mini buluşma yapmak istiyorum.
Yer olarak aklımda Dokuma Özdilek A.V.M var herkesinde kolayca bulabileceği bir yer olmasını istiyorum. Yer, mekan ve gün için fikirlerinizi bekliyorum.Katılımın çok olması için en uygun gün olmasını istiyorum.
Tüm Antalya üyelerinin görmesi için duyuruyu güncel tutmak istiyorum.
Herkese şimdiden teşekkürler....
Kesin katılımcılarımız....
1.ardadrmz
2.ROADFOX
3.cnk52
4.atanur
5.ilhantalya
6.SerhanÇELİK
7.flash94
8...
Kesin katılımcılarımız....
1.ardadrmz
2.ROADFOX
3.cnk52
4.atanur
5.ilhantalya
6.SerhanÇELİK
7.flash94
8...
Bunlarda geçen haftaki mini buluşmamızdan ufak kareler...
Son düzenleme: