Kardeşim biz 4 dedik ama isteyen gelebilir tabii kide herkese kapımız açık gel buyur
29 Haziran Gecesi Saat 01:00 Antalya Havalimanına İniyorum 6 Temmuza Kadar Antalyadayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim biz 4 dedik ama isteyen gelebilir tabii kide herkese kapımız açık gel buyur
gelmekten ve sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım yerin ve zamanın kesinleşmesini bekliyor olacağımGüzel haberlerinizi bekliyoruz...
İstanbul'da bu hafta sonu veya bir sonraki hafta yemekli bir organizasyonda toplanacağız kardeşim...
kardeşim gel 30 u pazar alırız kaldığın yerden seni29 Haziran Gecesi Saat 01:00 Antalya Havalimanına İniyorum 6 Temmuza Kadar Antalyadayım
Abi bizden gördünüz ama) takılıyorum istanbul çok daha kalabalık yapmalısınız tabii nerede kim hangi toplanmaya denk geliyosa davetlidirGüzel haberlerinizi bekliyoruz...
İstanbul'da bu hafta sonu veya bir sonraki hafta yemekli bir organizasyonda toplanacağız kardeşim...
Abi herkese kapımız açık ne demek buyursun gelsin herkes.Clio 4 Lerle Değilde Antalya Ekibi Olarak Bir Buluşma Olsa Daha Güzel Olur
kardeşim gel 30 u pazar alırız kaldığın yerden seni
kemere geliriz bizde