Ankara'dan Selamlar

Hoşbulduk abilerim...

Clio Rs inin resimlerini bekleriz artık ClioRs bölümünde

En yakın zamanda inşallah,şu sıralar meggy'ye yüklendim jantlarım gelsinde güzel fotolar çekicem inşallah :)

Hoşgeldin iyi forumlar garaj zengin gibi fotoları bekliyoruz....buluşmalarda da görmek isteriz

:) sabırsızlıkla bekliyorum buluşmalara 3 meggy coupe,clio rs ve meggy II ile katılıcaz :)

hoşgeldinnnnn muratttttt kardeşim toplantılarda aramıza katıl ankara team farklıdır. :) bizim toplantılarımız da farklıdır mesela semazenlerimiz var berk ve alihandro onlar toplantı boyunca döner dururlar :D hehe

hoşgeldinnnnn muratttttt kardeşim toplantılarda aramıza katıl ankara team farklıdır. :) bizim toplantılarımız da farklıdır mesela semazenlerimiz var berk ve alihandro onlar toplantı boyunca döner dururlar :D hehe
:) hoşbulduk abicim,bende sizi beklerim bir ara cafemize pes,gt5 turnuvası düzenleyelim.

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim..

Hoşbulduk kardeşim.

HoşGeldin,SefaGeldin...

hoş geldiniz keyifli forumlar .

Teşekkürler,hoşbuşduk :)

:) hoşbulduk kardeşim,bende sizi beklerim bir ara cafemize pes,gt5 turnuvası düzenleyelim.

cafeye gelirizde çayını içmeye gelirim ben.. pes mes anlamıyorum malesef bi bildigim hes var oda çamaşır deterjanı bi b.kada yaramıyo hehe hehe

:) bende oynamam hiç pes filan sadece Gran Turismo 5 oynarım ondada baya iddialıyımdır :p

Şaka maka gerçekten beklerim bir çay da olsa başımızın üstünde yeriniz var.

Geri