- Konuyu Başlatan
Teşekürler abi,elimizden geldiğince yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışıyoruzbugunku buluşmada gördüm aracını maşşallah diyelim...güzel günlerde...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekürler abi,elimizden geldiğince yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışıyoruzbugunku buluşmada gördüm aracını maşşallah diyelim...güzel günlerde...
Çıtalar ve aynalar boyanmadı folyo kaplama oldu,ön ve arka tamponda görünümünün nasıl olcağını bilemediğim için kaplanmadı ama herkes ön ve arkayıda yaparsan daha güzel olur diyo en yakın zamanda yapacaz..abicim araban çok temiz ve güzelde yan çitaları boyatmışın ön ve arkayı neden boyatmadın![]()
Kafaya takdım zaten onu en kısa zamanda yapacameğer yapmayı düşünüyorsan hiç tereddüt etme. beyaza tamamlarsan emin ol ki çok daha farklı bakacaksın symbolüne
Çıtalar ve aynalar boyanmadı folyo kaplama oldu,ön ve arka tamponda görünümünün nasıl olcağını bilemediğim için kaplanmadı ama herkes ön ve arkayıda yaparsan daha güzel olur diyo en yakın zamanda yapacaz..