Ankarada renault servisi

[MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] ilede iletişime geçebilirsiniz :eyv

aracı özel servise götürecem sanırım.. .qw

aracı özel servise götürecem sanırım.. .qw

Dediğim gibi bekleriz, her türlü arıza tespit cihazıda var benim referansımı söyleyin yeter..:eyv

tamam atakan beyy..ayrıca bi sorum olacak bu arıza tespiti ve maliyetinin belirlenmesi ücretlimi oluyor..yani masrafı yüksek çıkarsa yaptırmasam yinede ücret alınıyormu...

Arıza tespite göre maliyet çıkar, yaptırmasanızda alınmaz yani beni söyleyin siz alacağını sanmıyorum..

ok.tşk..

3 ay önce ilk defa Renault 2007 model clio araç aldım..fakat 1 haftadırgazda giderken araç da titreme oluyor ara sıra.bununla ilgili bilgisi olan varmı..Ankarada tavsiye edebilceğiniz servis varmı bu sorun için...tşk..

Yetkili serviste yaptıramazsın büyük ihtimalle bakmazlar yalnız gazdan kaynaklanan birşey de olmayabilir benzinde yapıyormu titreme dediğiniz şey rolantide stop ediyormu ne gibi sorunlarınız var onları paylaşırsanız buradan bile yardımcı olabilir sizi iyi yerlere yönlendirebiliriz.

Araç titreme yapıyorsa eminimki ateşleme bobinlerinden yapıyor

Aracınızı serviste bilgisayara bir bağlatın hangi arızalar görünüyor.

İsim:Mehmet
Soyisim: Karail
Yaşadığı Yer:Ankara
Otomobilinizin Markası ve Modeli:Renault Scenic Privilege 1.6 16V OV
Meslek: Satış Yönetmeni
Tavsiye eden: yok
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: tesadüfen internetten
Extra Eklemek İstedikleriniz:
Herkese kamyon dolusu sevgi ve saygılar

Dr Reanult Rasim'i tavsiye ederim ... bilgili , açık ve net bir arkadaşımız ... eli de çok hızlı ve güvenilir ...

şiddetle tavsiye ederim ...ben de dün tanıştım ve çok memnun kaldım Rasim ustadan ...

Geri