ANKARA Tayfası yarın çiftliğe gelen varmı??

Bulşma akşam olsa güzel olurdu.

sa abilerim kardeşlerim iyi akşamlar ewet ya benim yarın saat 16.30 da nöbet bitiyo eğer bir aksilik olmaz ise sizde dağılmazsanız gelmeye çalışırım ...!

Valide Hanım'la az işimiz var. Onu bitirdikten sonra azıcık rötarla gelirim başkan. Yaz benide, ararım gelirken.

Şimdi Rs.ONUR 'ada söyledim aksilik olmazsa bende gelirim dedi..

varmı başka gelen gece yarısı günceli haydee

Agalar sizlerden bir ricam olacakqwçiftlik yokuşunun sonundan kıvrılıp sol yaparsınız ya yukarı doğru gider yol,bir baca olacak tam karşıda(bira fabrikasıydı sanıyorum)ve o bacada hala duruyordur eminimqwbir leylek yuvası olmalıqwo yuvanın resmini çekebilirmi birisi:bybyşimdi neden niçin diye sormayın bir buluşma yeriydi orası benim için çok önemli hala duruyorsa en azından resimlerine bakar ve oradaki 100'lerce anımı tazeleyebilirim sayenizdeqw

Agalar sizlerden bir ricam olacakqwçiftlik yokuşunun sonundan kıvrılıp sol yaparsınız ya yukarı doğru gider yol,bir baca olacak tam karşıda(bira fabrikasıydı sanıyorum)ve o bacada hala duruyordur eminimqwbir leylek yuvası olmalıqwo yuvanın resmini çekebilirmi birisi:bybyşimdi neden niçin diye sormayın bir buluşma yeriydi orası benim için çok önemli hala duruyorsa en azından resimlerine bakar ve oradaki 100'lerce anımı tazeleyebilirim sayenizdeqw
O işlerden onur abi anlar...:)

Biraz daha fazla katılım olsa güzel bir buluşma olur.Hadi Ankaralılar nerdesiniz..:)

Geri