Ankara rfc 21 nisanda buluşuyor...!!!

Park Center, derby maçları yüzünden ana/baba günü olur!!!

derbileri unutmuşum bende. e gidelim ozmn bir avmye ya da gocart pistlerindeki küçük kafeteryalardan da faydalanabiliriz :D taktım kafaya valla.
saat 20:00 de dersim kızılayda bitecek evden aracı alıp öyle gelebilcem. ya da bana kızılayda beleş park yeri söyleyin :D

Yer hususunda bayagi kararsiz gordum sizi :) Umitkoy Galleria önünde bulu$ulsun ordan bi Seyir yapilsin ; Seyir sonrasi Mustafa yerinde olursa ordan onun yanina ugranir sonrasinda Mesa Mc mini denemeler derken vakit gecer :)

Benide yazın geliyorummm hadi bakalım :)

Buluşma yeri önerilerim:

1- Göksupark içi ( giriş 5 Tl ama göl kenarı bol foto olabilir )
2- AOÇ Tigem otoparkı ( Açık otoparkın hemen karşısında otoyıkamada var isteyen aracınıda yıkatabilir)
3- Antares Firezza ( AVM nin kapalı otoparkı mevcut toz olmaz araçlar fot için ideal )
4- Mogan Gölü ( Gölbaşından uzak ama sessiz ferah ve geniş alan ayrıca göl kenarı )
5- Acity yanı etmangalcılar ( Acity nin kapalı otoparkı mevcut )
6- Cumhuriyet saray tesisleri ( Kazan yolu üzerinde saraya giderken bence güzel geniş ve aydınlık )
7- Batıkent Butikek (..:Butikek:.. otopark alanı ve kahve eşliğinde )

bu kadar alternatif yeterli sanırım. Seçin ben gelirim hangisi olursa..Yada sizin istediğiniz daha iyi bir yer olursa oraya da gelirim. Sevgiler :)

dscf2135son2.jpg

Bilkentte önerebilecegim bi kac yer daha var tercih sizin :)

Ben buluşma noktası olarak park center dedim ama siz bilirsiniz yine ordan geçeriz diye düşünmüştük ne diyosunuz şimdi??

derbileri unutmuşum bende. e gidelim ozmn bir avmye ya da gocart pistlerindeki küçük kafeteryalardan da faydalanabiliriz :D taktım kafaya valla.
saat 20:00 de dersim kızılayda bitecek evden aracı alıp öyle gelebilcem. ya da bana kızılayda beleş park yeri söyleyin :D
necatibeyde 5 lira verince heryer park oluyo valla:)

Geri