- Konuyu Başlatan
oğlum senin nickide yazmak ölüm yemin olsun beYaz abi yaz bunu bekliyordum bende..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oğlum senin nickide yazmak ölüm yemin olsun beYaz abi yaz bunu bekliyordum bende..
Bi zennooncu seni !!!! yazdım yazdım elime sağlık bu arada evren abi adem doruk olayı iyi gibi millet ne der bilmemde ortada sayılır herkese??Kopyala yapıştır yap abi..
Hocam cumartesi ben gelemem başka sefere inşallah size hayırlı iftarlak dileyim ben o zaman... Cumartesi 2 gün önceden davet ettiğim misafirim var malesef... Allah nasip ederse seneye inşallah
Hocam cumartesi ben gelemem başka sefere inşallah size hayırlı iftarlak dileyim ben o zaman... Cumartesi 2 gün önceden davet ettiğim misafirim var malesef... Allah nasip ederse seneye inşallah
Öyle tabi illa ramazan şart değil yada buluşmak için bir yıl beklenmez biz gecen yıl daha hızlıydık da bu sene ne oldu anlamadım?biz ankaradayız naasıl olsa bu hafta olmazsa obur hafta yine görüşürüz ramaan şart degil