ANKARA için iftar vakti !!!!!!!!!

İftardan sonra ordamısınız ? eğer muhabbete başka bir mekana geçip oturacak olursanız ekipten biri benide haberdar ederse katılabilirim yanınıza. Bizimde iftar yemeği var olmadı hep birlikte iftar sonrası Çiftlikte filan buluşuruz sizlerede uygun olursa.

İftardan sonra ordamısınız ? eğer muhabbete başka bir mekana geçip oturacak olursanız ekipten biri benide haberdar ederse katılabilirim yanınıza. Bizimde iftar yemeği var olmadı hep birlikte iftar sonrası Çiftlikte filan buluşuruz sizlerede uygun olursa.

okadar kalabalık bi grubu çiftlige getirmek zor olabilir ama akşam orda konusalım ulaşacagımız bir tel varmı?

okadar kalabalık bi grubu çiftlige getirmek zor olabilir ama akşam orda konusalım ulaşacagımız bir tel varmı?

Evet haklısınız fırsat olursa haberleşir buluşuruz yoksa artık başka sefere :)
Telefon numaramı özelden atıyorum , listedeki bir çok arkadaştada olacak numaram.

Evet haklısınız fırsat olursa haberleşir buluşuruz yoksa artık başka sefere :)
Telefon numaramı özelden atıyorum , listedeki bir çok arkadaştada olacak numaram.

siz sayı olarak az iseniz ortak bi yerdede bulusabiliriz.. akşam duruma göre haberleşelim..

Can abi gelde teyzeden rs nasil olurmus gorelim bi. Gelicem yanina birazdan ;)

siz sayı olarak az iseniz ortak bi yerdede bulusabiliriz.. akşam duruma göre haberleşelim..
Biz sayı olarak azız , belki ben yanlız katılırım aranıza ama şu an kesin bişey diyemiyorum iftardan sonra telefonlaşırız.

Can abi gelde teyzeden rs nasil olurmus gorelim bi. Gelicem yanina birazdan ;)
Gel gel özlettin kendini ama erken gel çıkacam birazdan 5 gibi filan dönerim dükkana ;)

Aile saadeti nedeniyle aktarmalı gelicem
İftardan hemen sonra.
Grup olarak iftardan sonra başka bi yere gidilicek mi? eğer gidilicekse (çay,kahve fln içmeye) gidilicek mekana geliyim direkt

bulu$ma yeriyle vs alakali olarak ya$anabilecek herhang bi problem olursa arkada$lar numarami Emre ilk mesaja yazmi$ olmayanlar oradan alip ula$abilir ; yardimci olabilirim. ak$am görü$mek üzere :)

İftardan sonra bi yere geçilip oturulucak mı :D

Ben oralari göremem sanirim ancak gitmedende bi uyarlama yapmi$ oluruz Evren ba$kanla :)

Geri