Ankara Gameland pazar kahvaltı önerisi

Yok ya vaLla biraz dha verim bol bol yrz. Menemen semih abi fena bilendim sna peste ozellikle

Tığ gibisiniz zaten yahu ayberkle birlikte :D

ben 54 kiloyum rolling'te baya avantajım var kiloda almak istiyorum ama olmuyor :mad:

Burger patlat bu saatte bi ozmn:) benim burger yedigim zamnlarda whoper mnu vrdi kaldimi artik bilmiorum 3,5 ay oldu yemeyeli bole seyler tabi:) hadi bn yatiom sbha arapca kursum var yav issiz gbi sbhn korunde bide

Burger patlat bu saatte bi ozmn:) benim burger yedigim zamnlarda whoper mnu vrdi kaldimi artik bilmiorum 3,5 ay oldu yemeyeli bole seyler tabi:) hadi bn yatiom sbha arapca kursum var yav issiz gbi sbhn korunde bide

yok bizimkiler yarışa gitti tükanda kaldım çip gibi :(onları bekliyorum. :D

işiniz yoksa bekliyoruz söğütözü burger'a :D

Vala gelmeyi isterdimde sbh uynmam sknti kacirincada anlamiorum hic bise oyuzden vuv coupe ve ben yatis mood:)

Yok ya vaLla biraz dha verim bol bol yrz. Menemen semih abi fena bilendim sna peste ozellikle

Esas dietten sonra dikkat edicen ki tekrar diete mahkum olmayasin

Bilen bakalim :D

Kıvanç kuzeni ve arkadaşları :)

R11 vs. C4'le kaldırıyorlar yemeğine :) ama roll değil,bi yerden başlayıp bi yerde bitirecekler...Sprint yarışı gibi bişey :D

Kıvanç kuzeni ve arkadaşları :)

R11 vs. C4'le kaldırıyorlar yemeğine :) ama roll değil,bi yerden başlayıp bi yerde bitirecekler...Sprint yarışı gibi bişey :D

ha levent soyluyordu:)
meraklandim simdi. sonuclari bekliyoruz :)

Geri