Ankara Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memo_16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kapalı bir mekanda Buluşursak çok daha cazip olur Her buluşmada aralıksız Mangal yaktık

Bu sefer kapalı bir mekanda çayımızı tatlımızı pastamızı yer sohbet ederiz malum havalar'da serin artık
:o
benim içinde iyi olur aslında üşüttüm mü noldu bilmiyom boğazlarım ağrıyo :S

Butikekteyiz orda buluşuyoruz. Gerekirse ordan konuşup devam ederiz . Saat 14:00 de butikekte görüşmek üzere

Butikekteyiz orda buluşuyoruz. Gerekirse ordan konuşup devam ederiz . Saat 14:00 de butikekte görüşmek üzere
Evren abi liste facete belli bi daha yazayım mı :D ama benim görmek istediklerimde var yani mesela [MENTION=374]mmt[/MENTION]sn Mehmet abi ve Semih abi gibi ve daha nicesi :D herkes gelir umarım :D

Evren abi liste facete belli bi daha yazayım mı :D ama benim görmek istediklerimde var yani mesela [MENTION=374]mmt[/MENTION]sn Mehmet abi ve Semih abi gibi ve daha nicesi :D herkes gelir umarım :D

Cumartesi gündüz çalışıyorum.. Akşamına kısmetse görüşürüz kardeşim..

ustunuzu sıkı giyin de aksam mangala gidelim ordan abi :D

Geri