>>ANKARA<< artık buluşma vakti geldi 3 Şubat Pazar Kahvaltı !!!

evren ek işe başladı :) ben müsaitim hemde oldukça tek sıkıntım... araç kullanamıyorum... biri elimden tutup getirirse ne zaman olursa olsun :D
Egemen abi geleyim mi :D bendede tek sıkıntı araba yok :D :D

Evren abi güzel bir organisazyon yapalım şöyle :eyv yer zaman uygun olursa biz iki kişiyiz yine :D bu arada hayırdır abi nereye taşınıyorsun ?

hayırdır abi taşınma düşüncen varsa komple buluşup eşya taşımaya geçeriz olmadı:)

evren ek işe başladı :) ben müsaitim hemde oldukça tek sıkıntım... araç kullanamıyorum... biri elimden tutup getirirse ne zaman olursa olsun :D

yok kardeşlerim kısmetse bir ev alacagız da ona bakıyorum eger düşündüğüm gibi cebime uygun olursa taşınma da sizi nasıl yorarım :) tutarız nakliye .. inş olurda taşınması kalır geriye.. bu arada buyuk ihtimalle ben katılırım organizasyona. egemenide elinden ben tutup getiririm.Eğer eşli gelebilecegimiz bir ortam olursa Egemeni yenge taşır artık :)

Bu hafta sonu olursa izinler açık olursa ankaraya gelmeyi düşünüyorum ankarada olursam ben de katılırım buluşmaya :)

arkadaşlarım büyüklerim eş li olursa bi ihtimal gelebilirim yer saat çok önemli siz kafanıza göre ayarlayın bakalım uyarsa geliriz eşimle

Evren abi güzel bir organisazyon yapalım şöyle :eyv yer zaman uygun olursa biz iki kişiyiz yine :D bu arada hayırdır abi nereye taşınıyorsun ?

hayırdır abi taşınma düşüncen varsa komple buluşup eşya taşımaya geçeriz olmadı:)

arkadaşlarım büyüklerim eş li olursa bi ihtimal gelebilirim yer saat çok önemli siz kafanıza göre ayarlayın bakalım uyarsa geliriz eşimle

ihtimal yok eşli olursa yengeyi alıp geliosun :) tek olursa seni alırız zaten :)

Ankara bi ses verin :D :D napıyoruz hadi günü ve mekanı kararlaştıralım artık :D

eşli olmasını bende isterim :D

bana her yer her yol uyar sıkıntı yok mekanı söyleyın artık yazalım reklamı yapalım saygıdeğer büyüklerim

Mekan hımmmm

Geri