memo_16
Bilgi Girilmemiş
Egemen abi geleyim mi bendede tek sıkıntı araba yokevren ek işe başladı ben müsaitim hemde oldukça tek sıkıntım... araç kullanamıyorum... biri elimden tutup getirirse ne zaman olursa olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egemen abi geleyim mi bendede tek sıkıntı araba yokevren ek işe başladı ben müsaitim hemde oldukça tek sıkıntım... araç kullanamıyorum... biri elimden tutup getirirse ne zaman olursa olsun
Evren abi güzel bir organisazyon yapalım şöyle yer zaman uygun olursa biz iki kişiyiz yine bu arada hayırdır abi nereye taşınıyorsun ?
hayırdır abi taşınma düşüncen varsa komple buluşup eşya taşımaya geçeriz olmadı
evren ek işe başladı ben müsaitim hemde oldukça tek sıkıntım... araç kullanamıyorum... biri elimden tutup getirirse ne zaman olursa olsun
Evren abi güzel bir organisazyon yapalım şöyle yer zaman uygun olursa biz iki kişiyiz yine bu arada hayırdır abi nereye taşınıyorsun ?
hayırdır abi taşınma düşüncen varsa komple buluşup eşya taşımaya geçeriz olmadı
arkadaşlarım büyüklerim eş li olursa bi ihtimal gelebilirim yer saat çok önemli siz kafanıza göre ayarlayın bakalım uyarsa geliriz eşimle
eşli olmasını bende isterim