>>ANKARA<< artık buluşma vakti geldi 3 Şubat Pazar Kahvaltı !!!

Katılan herkese ayrı ayrı teşekkürler çok güzel bir gün oldu özellikle usta ve ailesinin katılımıyla büyük sürpriz yaşadık onlarada ayrı bir teşekkür edeyim

Valla bende çok keyif aldım.. Yedik ictik eğlendik öğlen bida yedik :) sonra çay kahve ictik. Para bizde huzur bizde yahu.. Hem iş güç yok hem para zaman çok ;) Mustafa abileri bize aldık kısa bi moladan sonrada yolcu ettik.. Şimdiden hayırlı yolculuklar. Katılan her arkadasıma da ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

hastaydım ben ya ve daha yeni gördüm başka buluşmaya artık

Değerli RFC Ailesi Hepinizin Ayaklarına Sağlık Çok Özel Çok Dolu Bir Pazar Kahvaltısı Yaşadık Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkürediyorum.

Buluşmalarımızın Hız Kesmeden Devamının Gelmesi Dileği İle..

Ayrıca İstanbul'dan Km'lerce Yol Kat Edip Bizleri Yalnız Bırakmayan Mustafa USTA* Abime Ve Ailesine'de Ayrı Teşekküretmek İstiyorum. Sağolun Varolun..

yahu bu kadar mı şans olur. buluşmayı pazar akşamı öğreniyorum. oysa boş boş gezindim tüm gün. aranızda olamadığım içinde baya bi içerlendim. umarım katılanlar keyfini çıkarmıştır. bidahakine inşallah:(

yahu bu kadar mı şans olur. buluşmayı pazar akşamı öğreniyorum. oysa boş boş gezindim tüm gün. aranızda olamadığım içinde baya bi içerlendim. umarım katılanlar keyfini çıkarmıştır. bidahakine inşallah:(
Bizi takip etmeyi unutmayın ;) yakında bi aktivitemiz daha olabilir karda mangal sucuk vs gibi .... Çok yakın da :)

Geri