>>ANKARA<< artık buluşma vakti geldi 3 Şubat Pazar Kahvaltı !!!

1- onur2ran +1
2- EVREN TOPCU +3,5
3- adigeemre
4- TRSemih+1
5- Onur GONULLU +1
6- KuBiiLaY+1
7- memo_16+1
8- Excoupe+1
9- mmTeSn
10- ZgN + 1
11-MeganeSporT
12- *USTA +2
13- Atakan +1
14- Emir34 +2

inanmıyorum usta geliyormusun :)

Ah bir gelebilsek yemin ediyorum şuan atlar gelirdik 4 5 ortak . Sabah a kahvaltı ya ordayız mis.

mükemmel bi kahvaltı olucak gerçekten :D çok sevindimmm :D

Gunün süprizi oldu degılmı ustanın ve emirhanın gelişi :)) evet Ankara krallar gibi bir kahvaltı bizleri bekliyor.. Yarın sabah 10 da butikekteyiz. Mehmet seni metrodan Mehmet alıyor orada da sorun kalmadı. Rezervasyon 25 kişilik ayarlandı daha da artırabilirim opsiyonumda var :) 50 kişiye kadar çıkarabilirim .. O konuda da sorunumuz yok, otopark sorunumuzda yok:) daha ne olsun yahu... Hadi bakalım yarın sabah görüşmek üzere Ankara!!!! Gelen arkadaşları bekliyoruz..

Gunün süprizi oldu degılmı ustanın ve emirhanın gelişi :)) evet Ankara krallar gibi bir kahvaltı bizleri bekliyor.. Yarın sabah 10 da butikekteyiz. Mehmet seni metrodan Mehmet alıyor orada da sorun kalmadı. Rezervasyon 25 kişilik ayarlandı daha da artırabilirim opsiyonumda var :) 50 kişiye kadar çıkarabilirim .. O konuda da sorunumuz yok, otopark sorunumuzda yok:) daha ne olsun yahu... Hadi bakalım yarın sabah görüşmek üzere Ankara!!!! Gelen arkadaşları bekliyoruz..
Seninle konuştuktan sonra Emirhan'ı arayıp Kahvaltıya çağırdım,sağolsun kırmadı beni,sabah 6 da yollara düşeceğiz karşılıklı olarak,diğer Ankara'lılar nerede bakalım...:)

biri de geçerken beni amasyadan alsın amasya aktarmalı gidecek yok mu kimse :D

vay vay vayyy canlandı olay hadi bakalım çok güzel oldu ya büyük sürpriz oldu bize

Geri