>>ANKARA<< artık buluşma vakti geldi 3 Şubat Pazar Kahvaltı !!!

tabıkı çok büyük şans 8 derece ne demek nımet bıze büyük nimet hemde genelde buluşmalarımız - 5 -10 arasında oluyodu örneğin alttaki fotoda sıcaklık - 5 i göstermekteydi titremeden poz vermek için büyük çaba harcamıştık:D:D:D:
164342_1733007694740_6879805_n.jpg

162959_1733008774767_1562620_n.jpg

Mesa da onlarca buluşmaya gittim, hava hep buz gibiydi
):

HTC One X den TT2 ile...

alooooooooooo yarına hazırmıyız :):)

1- onur2ran +1
2- EVREN TOPCU +3,5
3- adigeemre
4- TRSemih+1
5- Onur GONULLU +1
6- KuBiiLaY+1
7- memo_16+1
8- Excoupe+1
9- mmTeSn
10- ZgN + 1
11-MeganeSporT
12- ???

Evren abi +3,5 ne oluyor :)

Hazırız :eyv pazartesi sınavım var sabahtan yinede ordayım 2 3 saat buluşmak sınav öncesi hem moral olur hemde az biraz kafa dağıtmış olurum :eyv

Evinde Digiturk Kullanan Varmı Dostlar.?

Eğer Kullanan Varsa Decoderinizin Modelini Ve serisini verirseniz Sizlere Yedek Kumanda Scart Kablosu Ve HDMI Kablosu Getirebilirim

Yanlış anlamayın Lütfen Bir Çıkar İçin değil sadece sizlere yardımcı olmak için bu mesajı yazdım ihtiyacı olanlar var ise bu konu içerisine yazın yarınki buluşmamızda Teslimatı Yaparım. :) :)

Evinde Digiturk Kullanan Varmı Dostlar.?

Eğer Kullanan Varsa Decoderinizin Modelini Ve serisini verirseniz Sizlere Yedek Kumanda Scart Kablosu Ve HDMI Kablosu Getirebilirim

Yanlış anlamayın Lütfen Bir Çıkar İçin değil sadece sizlere yardımcı olmak için bu mesajı yazdım ihtiyacı olanlar var ise bu konu içerisine yazın yarınki buluşmamızda Teslimatı Yaparım. :) :)

yanlış anlamaz kimse kardeşim :)

[MENTION=36]onur2ran[/MENTION]
Abi makinenin sarji dolu, lensi temiz olsun. Zira yarin er meydanina cikacak :)

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Geri