ANKARA !! 7 Eylül Cumartesi Akşamı TopLanıYORRR?? BBQ Party :)

senle konuştugumuz üzere eylülün 7 sine aldık işte sen demedinmi abi ağustosta yokum eylülde yapalım diye? Yalnışlık varsa düzeltelim?
Bende öyle hatırlıyorum...

Yemek işini nasıl yapıcaz abi mangalmı yoksa tavuk döner falan demiştin

Köfte sucuk Tavuk isteğe göre bir kaç çeşit daha alınabilir :o

Yemek işini nasıl yapıcaz abi mangalmı yoksa tavuk döner falan demiştin

kardeşim tanıdık bir dönerci ustası var demiştim hatırlıyorum. Bu arkadaş kendi tezgahını sen neredeysen oraya getiriyor kuruyor döneri başlıyor cevirmeye :) ama eti önceden vermek lazımmış.Buluşmaya tam olarak kaç kişi gelecek henüz belli degil.Adam eti önceden alıp yatırıyor , dinlendiriyor dönere göre hazırlıyor , toplantı günü takıyor döner şişine haydi cuppa :D tavuk döner yada et döner yapar isteğe göre ama ekip buna ne der bilinmez???

Köfte sucuk Tavuk isteğe göre bir kaç çeşit daha alınabilir :o

yukarıdaki sistem olmaz ise zaten öyle yapacaz kardeşim :)

kardeşim tanıdık bir dönerci ustası var demiştim hatırlıyorum. Bu arkadaş kendi tezgahını sen neredeysen oraya getiriyor kuruyor döneri başlıyor cevirmeye :) ama eti önceden vermek lazımmış.Buluşmaya tam olarak kaç kişi gelecek henüz belli degil.Adam eti önceden alıp yatırıyor , dinlendiriyor dönere göre hazırlıyor , toplantı günü takıyor döner şişine haydi cuppa :D tavuk döner yada et döner yapar isteğe göre ama ekip buna ne der bilinmez???

yukarıdaki sistem olmaz ise zaten öyle yapacaz kardeşim :)

abi erzurum style yatik doner olursa iyi olur yoksa klasik donerse bosver:D mangalimiz bize yeter ya at at topla daha iyi :D

Ya döner olayı zaten abartı olmazmı kaç kişi olacak bakalım o kadar yenmez fazla gelır

özledim be sizi :D bu sefer mangalı bensiz yakın ama ayın 13ünde falan ankaraya gelicem o tarihlere uygun bi gün bi mangal daha isterim :D :D

ANKARA !! 7 Eylül Cumartesi Akşamı TopLanıYORRR?? BBQ Party :)

atla gel 7 sinde esenbogadan emre abi gelirken alabilir diye umid ediyorum :D

Geri