Anıl ve Mert Siteyi önerdiniz Siz nerdesiniz abi ya !

anıl muhtemelen megane 3 coupeli arkadaşımız ...

hoşbulduk arkadaşlar :) bayadır katılımım oluo foruma ama o arkadaşlara bi denk gelemedim...furious sen değildin yaw :) onlarında coupesi vardı

Bu akşam beraberdik...

burdayız abi ya sen biraz geç geldin siteye :) mertle beraber karsılastık arkadaslar biz önermiştik :) bu arada bende yeni sayılırım burda karısıyor sanırm :) ANL 36 benim plaka diğer arkdasın 49du sonu hatırladığım kadarıyla:) bu aksam onur abilerle beraberdik onlarlada tanıstım. ins. sık sık toplanırız daha daha çok kişiyle :)

burdayız abi ya sen biraz geç geldin siteye :) mertle beraber karsılastık arkadaslar biz önermiştik :) bu arada bende yeni sayılırım burda karısıyor sanırm :) ANL 36 benim plaka diğer arkdasın 49du sonu hatırladığım kadarıyla:) bu aksam onur abilerle beraberdik onlarlada tanıstım. ins. sık sık toplanırız daha daha çok kişiyle :)
Forumda Anıl'da çok Mert'te hatlar karıştı galiba...:D

abi forumda sanırım 4 anıl var lakaplarımızla hitap edek karısmaması acısından :D

abı bende burdayım her msja yazıorum ben hafta ıcı babaannemde kalıor bı mudden net yok orada sıteye fazla gıremıorum ama bende burdayım :) ayrıca abı sen nıye mert dıosun ya vuv de gec:D ayrıca abı hosgeldın aıleye aktıf olman dılegıyle

Geri